Během menstruace bolest zad a prsou, nevolnost

kristyna771
12. srp 2017

Ahoj holky , možná mam hloupý dotaz , ale nikdy nevim, jestli se s tím náhodou někdo taky nesetkal . S přítelem se snažíme o miminko , teď jsem dostala normalne menstruaci , která je sice slabší ale je . Jenže celou menstruaci mě šíleně boli záda, prsa a je mi nevolno. Nikdy jsem to takhle neměla . Je to normalni ? Samozřejmě si udělám test . Zkusím ho dneska odpoledne . Spíše me zajímá , kdo měl menstruaci a pak zjistila, ze je těhotná jestli mela neco z toho .

cartney
12. srp 2017

Ahoj ja mela ms ale trvala asi den par dni po tom jsem mela na testu ducha 🙂

pavlinar
12. srp 2017

Ahoj, mně přišla MS včas. Byla ale velmi slabá, takove kde nic tu nic.. snad jen jeden den trošku krvácení, jinak týden špinení. Už se mi to zdálo divné, ale myslela jsem, že prostě slabší divná MS... Ten měsíc jsem vůbec nepočítala, že bych mohla otěhotnět. Ale pak mě začly bolet prsa, bylo mi divně celkově... jsem těhotná 🙂 když tak s testem nespěchej.. ona se i ta MS může rozjet. Měla jsem to tak cyklus před tím. MS přišla s poměrně velkým zpožděním, nejdřív jen špinění nebo velmi slabé krvácení, takové divné celkově.. Dokud se mi MS nerozjela, myslela jsem, že jsem těhotná, ale nebyla jsem

kristyna771
autor
12. srp 2017

@pavlinar Dekuju za odpověď 🙂 .no mě ma to ma zítra skončit , dnes uz ale nekrvacim, tak Ja pockam ještě dva dny a uvidím 🙂 . Vůbec by me to nenapadlo , ze bych mohla byt těhotná , kdyby mi nebylo tak jak mi je

aklin
12. srp 2017

Zada, prsa, bricho mam kazdy mesic a tehotna nejsem i kdyz bych moc rada.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru