Bazální teplota vysoká, přesto těhotenský test negativní

alzbeta.hod
26. lis 2012

mám problém.... podle BT mám nejvyšší teploty v moji historii. Nikdy jsme nedoshla na teplotu 36,9 jako teď přesto mám TT negativní. Měli jste to někdo taky tak? Jsme z toho trochu v šoku, a tak by mě zajímalo jak jste na tom byli vy s měřením.... a jestli se to někomu stalo a končilo to MS nebo těhu... vyznačené OVU si nevšímejte, podle znaků mého těla byla 23DC.

vecernice
26. lis 2012

@alzbeta.hod no v tomhle grafu se moc nevyznám, já používala FF. ale i kdyby ovu byla 23DC či 24DC, záleží, kdy se vajíčko uhnízdí, teprve pak se začne produkovat hcg. takže někdo může mít test pozitivní 10DPO, ale většinou bývá tak 14DPO, někdo ho má i později. pokud byla ovu později, dle teplot mohla být i 28DC, tak by na test bylo ještě brzy. takže nezbývá než vydržet, ač je to nekonečné 😉

jirsin
26. lis 2012

jsem na tom stejně. TT negativní, dnes měla mrcha dorazit a nic, BT pořád přez 37,3, čípek, výtok, nevolnosti, závratě, časté močení, bolest břicha i hlavy...všechno nasvědčuje, že by to mohlo tenhle měsíc vyjít ...jen ten blbej test ukázal asi vsugerovanýho ducha. Jsem 14DPO

alzbeta.hod
autor
26. lis 2012

@vecernice řídím se signály svého těla... podle kterých mi to zatím vždy vycházelo. Ale tento měsíc je chaotický takže se v tom ani program nevyznal. A silné ovulační bolesti jsme měla 22DC. Tím se řídím.

alzbeta.hod
autor
26. lis 2012

@jirsin tak ukažte ducha :D jestli je vsugerovaný :D

veruska007
27. lis 2012

Podle mne jsi 13 DPO a to může být na testování brzy. Já byla těhotná 4x, poprvé jsem // našla až ve 3. měsíci, poté, co nepomohlo několik vyvolávacích injekcí. Nic dr. neviděla ani na utz.

alzbeta.hod
autor
27. lis 2012

@veruska007 krásný příklad zázraku 🙂 ale u mě to asi opravdu nedopadlo. Včera mě neuvěřtelně bolela hlava jako vždy před MS a dnes ráno mi klesla teplota na 36,6 ☹

jirsin
27. lis 2012

U mě taky vyřešeno. MS dnes dorazila v plné parádě 😢

veruska007
27. lis 2012

@alzbeta.hod
@jirsin

Tak to mě mrzí... ale za 14 dní zas můžete zkoušet štěstí. Jsem po potratu, a to šestinedělí se táhlo nekonečně. Takhle dojede ms a víš, že jsi DC1 a už v Tobě možná zraje vajíčko s budoucím miminkem.

jirsin
27. lis 2012

@veruska007 já potratila 19.8. na 16tt dvojčátka. Mrcha dorazila až 26.10. takže tohle byl po potratu první pokus.
Snad to vyjde tenhle cyklus, už mám rozplánovaný clostík, pregnyl, ....

Jasně, že vajíčko už zraje, teoreticky vzato jsem už vlastně zase těhotná v 1tt 😀 😀 😀 takže utírám slzu a hned jak MS skončí šup na to.... a to by bylo aby nám to ten Ježíšek nepojistil a nenadělil // pod stromeček 😉

veruska007
27. lis 2012

@jirsin To mě mrzí. Já potratila v září. První ms dorazila brzo a teď doufám, že druhá nedojede 😀 . A kdyby dojela, tak o Vánocích už nedojede. Taky mám doma nachystaný clostík a utroš, kdyby to náhodou nešlo. Tak držím palečky. Já minule s clostíkem otěhotněla hned.

jirsin
27. lis 2012

@veruska007 Mě se to s clostíkem taky vždycky povedlo, (2x už i dvojky) ale skončilo to už párkrát bohužel potratem. Tohle byl první pokus kdy to nevyšlo (asi jsem na to moc spoléhala)

Věřím že tohle je poslední MS. Vánoce to jistí !!!!! 🙂

veruska007
27. lis 2012

@jirsin Jejda, to mě mrzí. A to teda aktivně zkoušíte brzo 😉. Já to teď zkouším bez clostíku, přeci jen dvojčata bych docela nerada 😝 . Já zkusím testík zítra... tak asi nedospím 😉

jirsin
27. lis 2012

@veruska007 no jo, já ty pauzy nějak nedodržuju, prostě když je chut tak nic neřeším....
Před pár lety jsem na to hupsla 13 dní po revizi (byla jsem cca 8tt) a povedlo se, šla jsem na kontrolu po šestinedělí a byla už v 6tt 😀 . Doktor na to koukal divně, něco mumlal že se to neudrží a udrželo, narodilo čtyřkilový a dneska už to chodí do první třídy 😀 😀 😀

jirsin
27. lis 2012

@veruska007 Zítra ti budu držet palce 🙂

veruska007
27. lis 2012

@jirsin Teda, ty jsi odvážná. Já teda četla nějaké výsledky, že po ukončení šestinedělí je to už jedno a nejlepší je to do půl roku... tak uvidím. Minule mi to vyšlo až 3. měsíc, teď jsem druhý... ale moooc by mě to potěšilo. Hlavně, kdyby to dobře dopadlo. Já už ze // zas tolik nejásám... budu se bát celých devět měsíců 😔

jirsin
27. lis 2012

@veruska007 to mi povídej, pro mě bylo těhu utrpení, měla jsem hroznej strach že to zase nedopadne.
Mám za sebou cca 7 potratů, miminku se vždy cca kolem +-12tt zastaví srdíčko a musím na čištění ☹ (po 12tt už není kyretáž ale už je to vyvolávanej porod a to je fakt hnusný) Nikdo ale nepřišel na to proč se mi to děje, miminko ale hrozně moc chci a tak to prostě zkoušíme dál.... proto nečekám, kdybych čekala a dodržovala dlouhý pauzy tak dřív stihnu zestárnout 😀

veruska007
27. lis 2012

@jirsin Jejda... 7 potratů, to je hrozný. Já mám za sebou dva, spontánní, v 19. a 12.tt. Oba chlapečci se z ničeho nic narodili 😔 . Příčina neznámá. Chjo, tak já doufám, že tentokrát to dopadne dobře. Hrozně se těším na třetí holčičku, zdravou, krásnou a chytrou a nikdy víc už nechci být těhotná!

jirsin
27. lis 2012

Já měla taky samý kluky až ted ty poslední dvojčátka byly holky.
Ted se taky těším na krásnou sladkou holčičku, protože dva chlapi mi doma stačí 😀 a pak už taky nikdy nic

veruska007
27. lis 2012

Holčičky jsou prý odolnější. A dvojčátka fakt bývají rizikové i u normálních, bezproblémových maminek.

alzbeta.hod
autor
27. lis 2012

@veruska007 holky mě zatím MS nedorazila tak snad zítra

@jirsin tý bláho 7x to by mě asi dostalo na úplné dno ☹ to mě mrzí

jirsin
27. lis 2012

@alzbeta.hod třeba nedorazí 😉

alzbeta.hod
autor
27. lis 2012

@jirsin no taky bych si přála ale bolst hlavy, pokles teploty... vše tomu jen nasvěčuje

jirsin
27. lis 2012

no, v nejhorším pujdem do dalšího kola spolu 😉

alzbeta.hod
autor
27. lis 2012

@jirsin to se čte tak těžko o tom tvém osudu neumím si to vůbec představit... ☹

jirsin
27. lis 2012

@alzbeta.hod nevěřila jsem, že se s tím naučím žít, ale člověk musí jít dál ikdyž to někdy nejde .......pořád veřím, že to jednou vyjde a budu mít nějakou svou holčičku zase v náručí

alzbeta.hod
autor
27. lis 2012

@jirsin co je proti tomu moje čekání bez úspěchu... tohle je daleko bolestivější Přeji brzké, opravdu brzké těhulkování s dobrým koncem

jirsin
27. lis 2012

@alzbeta.hod já tobě taky, držím palec aby ti mrcha nerorazila a z ducha byla dálnice 😉

alzbeta.hod
autor
27. lis 2012

@jirsin zatím nemám ani ducha a bojím se to i zkoušet.. no uvidíme co nás čeká

jirsin
27. lis 2012

@alzbeta.hod a kdy máš v plánu to testnout?
já MS dnes ráno dostala, ale od oběda zase nic... 😒 doufám, že se to zítra pořádně rozjede

alzbeta.hod
autor
27. lis 2012

@jirsin třeba to bylo všechno a miminko se rozhodlo vrátit do bříška 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru