Ahojky když jsem měla ovulaci, měla jsem BT 36,9 - předevčírem a včera.
Dnes mám BT 37,8
Po ovulaci mám.
Snažíme se o miminko a pobolívá mě podbřišek, dost teda na levé straně. Takové spíše píchání a v noci se potím jako 🐖
A to spávám v kraťasích a tílku. Tato BT může být projev raného těhotenství?
@obleceniahracky 37,8 je dost vysoká na bazální teplotu. Nejsi spíš nemocná?
@obleceniahracky A kdy si tu bazalni teplotu meris?
@obleceniahracky V tom pripade si ale nemerite bazalni teplotu.
Vite co je to bazalni teplota?
Bazalni teplota je takova, kdy je telo x hodin v klidovem rezimu.
Bez jakehokoliv naruseni, pohybu, vstavani, pri normalni pokojove teplote. Ihned po probuzeni.
@ema90 jsem nezkušená takže děkuji za radu a začnu měřit ráno. Díky 🙂
@obleceniahracky Teplomer dat na nocni stolek, vubec nevstavat z postele, zbytecne sebou moc nehybat, proste merit hned. A ve stejnou dobu.
A z jednoho cyklu to stejne nepoznate, je potreba merit vice cyklu a sledovat graf.
No holky vám tu zodpověděli vše.BT se měří buď v ústech nebo dole ve v....e.Měří se ráno než se vstane.Po ovulaci teplota sice stoupá,ale den či dva po ovu se těhotenství ještě určitě nepozná.A opravdu to chce měřit více cyklů aby jste zjistila jak váš cyklus probíhá, který den cyklu je ovulace a jak dlouhá je luteální fáze.Ale hodně to pomůže kor když se snažíte o miminko
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Pokud ovulace probehla včera, tak neni mozne aby uz to byl priznak těhotenství, vajicko teprv putuje do delohy, pokud by k oplodneni doslo tak k uhnizdeni dochazi az tak 5den po ovulaci....vetsina priznaku byva az po vynechani MS nekdy dele... Do te doby to muze byt jen PMS.