Bazální teplota - bylo to zahnízdění?

dendasubaristka
10. říj 2018

Zdravím, potřebuju poradit. Minuloli tyden jsem měla po ovulaci bazalku 37,2 37,3. Pak mi 6 ty den po ovulaci klesla na 36,8 a od toho snížení měřím 37rovnych. Co si o tom myslíte. Pokud by to snížení bylo zahnizdeni a teď mám rovných 37 mohlo by to značit těhotenství. Ptám se protože mi přijde divné že předtím minuli týden jsem mívala víc a teď by po uhnízdění to víc jak na 37 nešlo. Vím může se to třeba ještě zvedat,ale i tak.

dendasubaristka
autor
10. říj 2018

Jinak bolí mě od neděle docela slušně bradavky a od pondělí podbřišek mě narazove bolí. Ale vím že to může být PMS. Ale už se snažíme dlouho tak bych byla šťastná 🙂

marcelamor
10. říj 2018

Ahoj. U mňa to bolo rovnaké. Klesla mi teplota na dva dni, potom vystúpila, zase málinko klesla... kolísalo to. Ale bradavky a v podbrušku ma bolelo, test bol pozitívny. Prajem, nech to vyjde 🙂

dendasubaristka
autor
10. říj 2018

@marcelamor snažíme se 2 roky a jsem první cyklus po clostilbegytu a podle všeho vypadá že jsme měli sex právě v den ovulace. 🙂 A jsem vlastně teď po ovulaci 10 dní 🙂

dendasubaristka
autor
10. říj 2018

@marcelamor a kdy sis dělala test? Přemýšlím protože v sobotu máme oslavu a pokud jsem těhotná nechtěla bych pít ať zbytečně něco nepokazim pokud se fakt zadařilo. Měla bych to dostat v pondělí tak v sobotu by to bylo 2 dny před ms. Tak jestli to není brzo

marcelamor
12. říj 2018

@dendasubaristka ja som test robila týždeň po meškaní menštruácie. Ale keď kúpiš veľmi citlivý test, tak by to mal už ukázať.

dendasubaristka
autor
12. říj 2018

@marcelamor no zkusím zítra a uvidím. Ve středu jsem to nevydržela a udělala a odpoledne a jasně že byl snehobili. Lepší asi fakt počkat.

marcelamor
12. říj 2018

@dendasubaristka ja som tiež nemohla vydržať, ale manžel ma brzidil, aby som nebola zbytočne sklamaná. Hoci ten pocit, že sa cítim celkom inak, veľa napovedal. Držím palčeky. 🙂

dendasubaristka
autor
12. říj 2018

@marcelamor děkuji :* snad to konečně není jen PMS

marcelamor
14. říj 2018

@dendasubaristka tak ako? 🙂

lachtanice86
14. říj 2018

@dendasubaristka a clostik nemá vliv na teplotu? Jinak já nela pokles 5dpo a uhnizdeni to nebylo. To bylo potvrzení těla že ovulace proběhla. Uhnizdeni jsem zaznamenala 8dpo a byla jsem tehotna

dendasubaristka
autor
15. říj 2018

@marcelamor no tak od včerejška bolesti menstruační a teplota klesla dneska na 36,6. A trošku jsem měla takové úplně světle krve. A pak zas nic. Tak uvidím co přijde

dendasubaristka
autor
15. říj 2018

@lachtanice86 aha. No já ji měla 6 dni po ovulaci ten pokles. A pak byl pokles teploty v pátek to by bylo od ovulace 13 dni. Ale dneska to mám dostat a kleslo to na 36,6. Takže ty poklesy byly nevím co. Takže opět nic. Po 2 letech si to ani jinak představit neumím. Ale musím říct že tento cyklus jsem už doufala a myslela si že se povedlo. Já asi nemůžu u mého těla ničemu věřit.

lachtanice86
15. říj 2018

@dendasubaristka no a kolik cyklu meris? Aby si nevěřila tělu

dendasubaristka
autor
15. říj 2018

@lachtanice86 já měřila před rokem. Pak jsem přestala protože jsem se na to upínala. No a teď jsem začala po tom clostilbegytu. Protože zvědavost byla větší.ale já to myslím tak že nemůžu věřit tělu. Protože si vždycky myslím že mám ovulační bolesti. Někdy mě bolí prsa někdy neboli. Někdy mám tam a pak zas tam to. Prostě já nemůžu věřit žádným příznakům. Dneska nejsem v moc dobrém rozpoložení celkem mě to vzalo. :(

lachtanice86
15. říj 2018

@dendasubaristka a doktor ti říkal že máš měřit? Nejsem si jistá zda to ten clostik neovlivňuje.

dendasubaristka
autor
15. říj 2018

@lachtanice86 neříkal. Já to udělala protože mě to zajimalo.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru