Asi vadný těhotenský test

stepanka245
6. srp 2017

Ahoj holky mám cca 5dni zpoždění tak si říkám že si koupím ten test setkala jste někdy s tímhle? Je asi vadný co

guinea
6. srp 2017

@stepanka245 A co by na něm mělo být vaného? C je kontrolní proužek, ne?

stepanka245
autor
6. srp 2017

Ale pod tím teckem je carka která je spíše bílá

barushe_27
6. srp 2017

No dívala jsem se na to, že to vypadá jako kdyby tam byly ty carecky dvě, ale nedokážu posoudit, ale radši zkusit jiný, a kdyby i druhý měl ducha tam asi můžu potichounku gratulovat...

stepanka245
autor
6. srp 2017

Tohle mi přijde spíš hodně bílá carka ,neměla by být růžová i kdyz by to byl duch

barushe_27
6. srp 2017

Určitě ano, ale vypadá to zvláštně normálně je růžová čárka na bílém podkladě toto vypadá jako dva duši za sebou...

stepanka245
autor
6. srp 2017

Jojo koukala jsem právě na to přišlo mi to divný když je ještě mokry když jsem ho fotila ale přijde mi to jako obrys te čárky 🤔

barushe_27
6. srp 2017

Tak to vůbec nevím, to vidím poprvé, ale zkusit ráno nový...

stepanka245
autor
6. srp 2017

Jojo ráno zkusím klasickej taky jsem na to koukala co to je😂

sangina
6. srp 2017

mě se stalo to samé s mamatestem..koukala jsem jako pitomec..a počítala čárky..jeden dva tři...kupte nový test a opakujte

miccone
7. srp 2017

Kupte si digitální test, sice je dražší, ale máte doopravdy jistotu. Hlavně nemusíte pak spekulovat. Doopravdy se to vyplatí.

barushe_27
7. srp 2017

Jak jste dopadla, dělala jste si nový...

stepanka245
autor
7. srp 2017

@barushe_27 měla jsem tam hodně slabého ducha

stepanka245
autor
7. srp 2017

Na té fotce je to špatně vidět normálně jde vidět lepe

stepanka245
autor
7. srp 2017

@miccone
Myslím si že když mi klasicky test ukáže hodně slabou čárku tak ten digitální by neukázal nic ještě počkám jestli menstruace nedorazi

miccone
7. srp 2017

@stepanka245
Proč myslíte? Digitální ukáže už 3 dny před MS. Normální mi ukázal nepatrnou čárku, digitální ukázal + a ještě týdny. Je přesnější, ale jak myslíte.

barushe_27
7. srp 2017

@stepanka245 je blbé vidět, ale malinko tam je, já bych vám to moc přála, doufám že nedojde, kdy má dorazit? Oni ty fotky hrozně zkreslují...

beetlejuice1666
7. srp 2017

@miccone Zkousela jste nekdy rozebrat digitalod CB? Je tam uvnitr uplne stejny papirek, jaky pocurala Stepanka dneska. Jen to hodnoti intenzitu pomoci tydnu. Takoveho ducha by CB vyhodnotil temer jistojiste jako negativni. A to i proto, ze ma citlivost 25 a ne 10. Ten digital je sice roztomilej, ale neni v nem nic, co by dokazalo detekovat moc na bazi slozitejsi biochemicke analyzy. Jen klasicky papirek.

barushe_27
7. srp 2017

A zdá se mi, že jsou kolikrát strašně předražené, já jsem si vystačila s testy za 40 Kč...

beetlejuice1666
7. srp 2017

@barushe_27 Urcite, je to drahy jak krysarik. Takovy pozlatko "modernich" technologii, ale obyc papir za par kacek staci, je to fakt stejny princip.

stepanka245
autor
7. srp 2017

@barushe_27 uz už měla dorazit před 5dny

barushe_27
7. srp 2017

Jeeeee, ať si nechá ty kufry tam kde je a vám dá pokoj na devět měsíců...

stepanka245
autor
7. srp 2017

@barushe_27 doufam ze jo😁 ještě počkám tak cca 3 dny a když nedojde udělám další test

barushe_27
7. srp 2017

Taky jsem si to tak říkala ale nevydržela jsem a curala jsem každý den, ale je paradox že hCG roste Ob den a bylo to na těch testech patrně, když jsem curala každý den vždy mi prislo, že byla ta čárka slabší, lepší je opravdu obden až dva dny...

stepanka245
autor
8. srp 2017

@barushe_27 a těhotná si byla?

barushe_27
8. srp 2017

Ano právě že byla jenomže jsem curala už dva dny před menzesen, měla jsem nějakou zvláštní predtuchu... A jak říkám jsem nedočkavěc a jelikož jsme se snažili přes pět měsíců tak jsem se mohla zblaznit, že tam byl duch, a vždy jsem se pak zděsila, když na tom dalším to bylo slabounké, potom za dva dny či tři zase zesílil...

stepanka245
autor
8. srp 2017

Tedka Teda jsem měla na toaletaku spíše trochu růžové krve

stepanka245
autor
8. srp 2017

Teď jsem začala trošku krvácet zatím to ze mě neteče ale myslím ze se rozjíždí menstruace😔😔

barushe_27
8. srp 2017

Jejda tak to mrzi, příští měsíc se to snad zadari...

stepanka245
autor
8. srp 2017

@barushe_27 tak zatím se mi to nerozjelo pouze spinim tak uvidime

barushe_27
8. srp 2017

@stepanka245 jej tak doufám, že to je uhnizdovani...

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru