Antikocepce a tt duch. Je možné, že to dělají hormony?

jasmina1992
25. bře 2021

Dobrý den, tři roky jsem byla snažilka musela jsem nasadit Antinu ( Hormonalní nerovnovaha) .Udelala jsem tt protoze me je divne Test sluníčko z raní moči .Nemužu se orientovat kolikaty dc jsem nic.Při 7 dení pauze mi ms nedošla Dr řekl že to nevadí a mam najet nove plato .Je Možný že to delejí hormony nebo falešňak?Zelený tt z uterý fialovej ze středy.

amazonkajanik
25. bře 2021

@jasmina1992 došla bych k mudr a nejlépe k jinému. Páč jako že se snažíte o dítě a on ti nasadí HA při hormonální nerovnováze? Je jako lít olej do ohně, pokud neudělal potřebné testy...

kvetuska145
25. bře 2021

A proč ta antina je teda nasazená, když se snažite? Existují i jiné léky (hormony).

agneska7
25. bře 2021

Ať si Antinu strčí Dr do prdele vůbec jsi to neměla brát .... Můj Dr mi to chtěl taky nasadit ale řekla jsem že pri snaze o mimčo antikoncepci vážně nechci ... Než aby ti to pomohlo tak sis ještě přitížila protože bude ještě nějakou dobu trvat než to z těla dostaneš ven ... Na testech nic nevidím a pokud mimčo stále chcete tak se vyprdni na antikoncepci 🤦

klokanka31
25. bře 2021

@jasmina1992 Já na fialovým vidím slabého ducha 🤔

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru