Ani po injekci menstruace stále nepřichází

kosticka12
11. zář 2017

Ahoj holky, 31.8 jsem byla u dr na normalni prohlidce. Ms pravidelnou nemam tak mi dr pichnul injekci protoze jsem ji mela naposled 2.7.. Rikal ze mam vysokou sliznici, a ze do 10 dnu by mela prijit. :/ Dnes 12 den a stale nic. Na UTZ videl jen vysokou sliznici... Ma cenu si delat test?? S pritelem se nijak nechranime.. 🙂

malinkaelinka
11. zář 2017

Nevidím důvod, proč test nezkusit, stojí pár korun... pokud by byl negativní, šla bych na tvém místě znovu na gyndu, jestli není nějaký problém... držím palce, ať to dopadne, jak si přeješ 🙂

galatea_a
11. zář 2017

Přesně tak. Udělej si test.

janapetrvalska
11. zář 2017

neni na co cekat, .. clearblue digi at vite zrovna cca tyden.. kdyz bude pozitivni

agneska7
11. zář 2017

skus test ale ja teda digi nedoporučuju první bych zkusila obycejny papírkový a já digi nedoporucuju vůbec protože se musí odhadnou kolik moci to nasákne nesmí to byt moc ani malo jinak se tam ukaze knížečka jakoze je to spatne provedene a 200 kc je v haji

kosticka12
autor
11. zář 2017

Jasny no.. 🙂 udelam si ho ve stredu... Je vubec mozny abych byla tehotna kdyz na utz nic nevidel?

agneska7
11. zář 2017

ano je to možne mohlo byt brzo na to aby tam něco videl

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru