Aké príčiny môžu byť, keď mi už skoro dva týždne meškajú krámy?

zuzkaaa113
7. únor 2018

Ahojte 🙂 aké príčiny môžu byť keď mi už skoro dva týždne meškajú krámy ? poraďte mi prosím

evee24
7. únor 2018

Stres. Těhotenství. Opožděna ovulace. Anovulacni cyklus. Muže toho byt hodně.

zuzkaaa113
autor
7. únor 2018

Robila som si aj dva tehotenske testy a boli negatívne. Neustále čakám a stále nič.

dc2015
7. únor 2018

A co se zeptat lékaře? 🙂

zuzkaaa113
autor
7. únor 2018

nebola som ešte u gynekológa a tak trochu sa aj bojím čo mi povie

dc2015
7. únor 2018

@zuzkaaa113 Chápu, ale anonymní diskuze bez přesných údajů a ještě s příspěvky (většinou) od naprostých laiků vám nic nepřinese. Maximálně vás může zbytečně vystresovat, nebo naopak falešně uklidnit. Tak šup na gyndu. Těch možností je fakt hodně, to, co se dozvíte tu, je věštění z koule.

janablizka
7. únor 2018

Rozhodně bych zašla na gynekologii může to být cokoliv a takhle ti tady asi nikdo moc neporadí.

hlasimse
7. únor 2018

A ty víš, kdy jsi měla ovulaci? Já jsem jednou neměřila a stále čekala, až jsem si myslela, že jsem těhotná. Stále jsem si dělala negativní testy. Už jsem byla bez ms skoro dva měsíce! Začala jsem opět měřit a teprve pak přišla zřetelně ovulace, až někdy 60. den nebo co 😀 a pak za 2 týdny přišla ms 🙂

suelynka
7. únor 2018

A nevysadila jsi antikoncepce??

priefi
7. únor 2018

@zuzkaaa113 a co Tva vaha? Nesla rapidne dolu?

zuzkaaa113
autor
8. únor 2018

@priefi nie

zuzkaaa113
autor
8. únor 2018

@suelynka nebrala som antikoncepciu

torlara
8. únor 2018

Já to mívam ze stresu.

biedronka10
8. únor 2018

Ahoj, rest to kdyztak s lekarem. Stres, nevyspalost...Ja teda nikdy nemela pravidelny cyklus a kdyz spozdeni, tak treba 3 mesice. Resila jsem to s dr., ten nasadil duphaston, prisla mi strasna, drasticka ms, ale pravidelne, no a pak jsem necekane otehotnela. Ted po porodu jsem dostala po pesti mesicich prvni ms a pak zase nic adosla mi az ted. Cyklus 77 dni. Ja to teda ale prisuzuji hormonum, ze kojim.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru