Agolutin, i tak je možnost těhu?

penny91
1. srp 2016

Resila jsem tu mozne tehotenstvi. Po tydnu zpozdene ms jsem sla na vyvolavacku. Rekl mi ze tam nic nevidi ze mam nizkou sliznici, vzal mi krev a rekl ze je negativni. Mam dve otazky, je stejne mozne nebo stalo se nekomu ze i presto se ms nedostavila a byly jste tehu? a 2. otazka je moznost otehotnení treba az po te injekci?

( BT uz tak tyden a pul mozna dva porad 37+)

Děkuji

xoriska
1. srp 2016

@penny91 LF by měla být alespoň 12 dno,takže pokud jsi 10 dno po ovulaci, tak je to brzy. Každopádně já jsem v dubnu dostala dvojitou dávku agolutinu a za 4 dny jsem zjistila že jsem těhotná, ale sliznici jsem měla vysokou. 🙂

andreaandrejka
1. srp 2016

@penny91 Já dostala Agolutin a už jsem těhotná byla. Jen jsem byla v tak ranném stadiu, že na UZ ještě nebylo nic vidět. MS se nedostavila. Pokud těhotná jsi, tak Agolutin těhotenství podpoří.

penny91
autor
1. srp 2016

@andreaandrejka mela jsi aspon vysokou sliznici nebo taky nizkou jak ja na tom jeste pred agolutinem?

andreaandrejka
1. srp 2016

@penny91 Vysokou sliznici jsem měla a navíc jsem tak nějak podvědomě ,,věděla,, že těhotná na 99% procent jsem.

penny91
autor
1. srp 2016

@andreaandrejka no ja prave mela nizkou na ulz a vzal me krev a negativní, az pak o 3 dny pozdeji mi dal tu injekci tak sem to myslela tak ze kdyz uz me dalsi ulz nedelal zda se treba neco nemohlo aji zmenit....

andreaandrejka
1. srp 2016

@penny91 Jestli i krev byla negativní, tak myslím, že těhotná nejsi. Kdy jsi měla poslední MS? A Ovulace víš, kdy byla?

penny91
autor
1. srp 2016

@andreaandrejka Posledni ms byla 22.6 a kdy byla ovulace nevim, prijde mi ze to mam pokazde jinak ptz mam strasne rozhazeny cyklus, myvam uplne bezne zpozdení cca 1 tyden, jednou sem mela i 3 ale vetsinou ten 1 tyden, nekdy se stane zazrak a mam to presne ale to jen hoooodne obcas, vetsinou ten 1 tydnez pozdení.

andreaandrejka
1. srp 2016

@penny91 Aha, a jestli ovulace vůbec probíhá, víš?

penny91
autor
1. srp 2016

@andreaandrejka tento mesic sem si ani nevsimla, mela jsem toho moc, ale jindy o ni vim, nebo vedela jsem ze byla takze normalne ovuluju, s tim problem neni, jsem normalne v poradku, akorat nevim kdy :D

andreaandrejka
1. srp 2016

@penny91 Tak to nech být a příště se určitě zadaří 😉

penny91
autor
1. srp 2016

@andreaandrejka ale joooo to jooooo :D ale ja se ptala zda je moznost jako bud toho ze bych i tak byla nebo sem se hlavne ptala zda je moznost otehotnet az po injekci 🙂 to me zajimalo

andreaandrejka
1. srp 2016

@penny91 Však už jsem ti psala, že pokud byla krev negativní, tak je minimální šance být těhotná, podle mě..a otěhotnět po injekci samozřejmě můžeš kdykoliv? Nebo to myslíš tak, že se těhotenství ještě ukáže? Podle mě ne, ale nikdy člověk neví 🙂

andysebesta
1. srp 2016

Ja dostavala nejprv Agolutin(od 14.ldt)a pak k tomu jeste tusim Neofolin.proste dvojitou davku do svych 22let.ale to bylo pouze k nastartovani nebo urovnani cyklu.pak jsem zmenila dr.,ten mi rekl,ze uz do mr nebude nic pichat(ani sednout uz jsem si nemohla)a dal mi tbl.na srovnani cyklu,pres ktere se ale da i otehotnet.a povedlo se tenkrat napoprve😊

no_title
1. srp 2016

otěhotnět až po injekci možné není, je to progesteron a ten by už ovulaci zablokoval. Jedině že by došlo k ovu těsně předtím, pak by Agolutin působil jako lék na udržení těhu... Pokud těhu nejsi, MS by se měla dostavit do 14 dnů od injekce. Jak je to dlouho, co jsi ji dostala?

penny91
autor
1. srp 2016

@no_title v pátek a rekl mi do tydne

no_title
1. srp 2016

@penny91 tak jestli tento pátek 29.7., tak je to fakt brzo... Když jsem dostávala Agolitun, tak nejdříve 4. až 5. den po aplikaci přišla MS, takže nejdříve to čekej zítra nebo pozítří.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru