Ahoj holky prosim o pomoc, mam stale na teste slabu druhu ciarku, doktor mi zistil i cystu na vajecniku ale videl neco male 1,5 mm ale nevedel urcit 100% tehu ale, ze sa zda ze to moze byt zacatek tehu. Ja sa testujem skoro kazdy den a moj dnesny test vypada takto, ciarka nezosiluje. Prosim o akukolvek radu. Predpisal mi utrogestan na udrzanie hormonu ale podla testu hcg stale slabucke:(
@violetlily No... odpoved asi sama znate, ze se muze jednat o biochemicke tehotenstvi... 😕
Vzhledem k tomu, ze vam carka na testech nesili. Coz by po deviti dnech vynechani urcite silit mela...
Kazdopadne taky doporucuju testovat klasickym papirkovym, od jedne znacky.
@mamikry ano mam i papirkove ten vypada takto ked som robila pred 6 dnami, zajtra kupujem dalsi a skusim zas. Do toho sa mi zacalo zversovat jedno prso vic nez druhe 😣🙏🏽Dakujem🙏🏽
@ema90 dakujem skusim zajtra zas🙏🏽💜
Zatím to vypadá nadějně.. přeju ti, aby ti to vyšlo 🙏
@violetlily Tady to vypada, ze carka sili 🙂
@tygrpotapec dakujem moc 💜🙏🏽 Zajtra skusim zas a uvidime
@violetlily já to teď řešila také.. bohužel u nás zase nic, tak snad tobě to vyjde 🙂 zítra dej vědět ☺️
@tygrpotapec to ma mrzi😔 snad to pride ked to budete najmenej cakat🧡🙏🏽 Ja som z toho trochu hotova MS mi este nikdy nemeskala max 1 den 😐 zajtra testujem a dam vediet👍🏻
@violetlily no to mě taky ne .. a prsa mě u ms nikdy nebolela.. já už to možná po tom roce a něco mám už vsugerovane .. tak stesticko.. zítra, zatím pa 😘
@violetlily tak jak dnes dopadl test?
@tygrpotapec tak na testu slaba carka, ziadna zmena nesili ;( MS nikde, prsa jak balony, co to znamena?
@pajasala slaba carka vobec nesili ;( neviem co si mam mysliet, MS nedorazila stale a prsa jak balony
@violetlily takto slabunko je, mam pocit ze to je malo, spozdeni 10 dni🧐
@violetlily tak mohla si mít ovulaci později. A tento test je pepinow že a ten má málo barviva. Nejlepší je mamatest nebo clear blue Digi.
@pajasala ja uz neviem sama co si mysliet, zajdu zas k dr za tyden radsi , a skusim este dodelat zajtra ten druhy co bol v baleni😇😅 mam pocit ze uz som z toho sialena. Dakujem za typ.
@violetlily zkusila by jsem jinou značku testu... mohla jsi mít ovu později.. a jestli se ms nedostavi a duch nebude sílit šla by jsem na gyndu 🙂
Já si myslím že jste těhotná 🥰
Pepino má míň barviva zkuste test Sluníčko z Teta drogerie nebo mamatest fialoví je to vlastně jeden a ten samí test akorát s jiným názvem.Za mě je nejspolehlivější.Jinak já měla spoždění 19 dnů na testu Pepino ještě slabší čárka než máte vy.A v Prosinci oslavila už 5 let.Mohla jste mít pozdější ovulaci
@pepickovapavlinka dekuju 🙏🏽 Skusim
@pepickovapavlinka
@tygrpotapec tak ja som skusila ten mamatest a nom len tak tak fakt maly duch, mensi nez pepino 😔 MS furt nedorazila akurat chodim v noci curat tak 2-3krat takze zo nebol uplne nocny moc. Holky ja Vam neviem , ci este verit v zdrave tehu dnes mi to meska 12dni😣
@violetlily být tebou zajdu si k doktorovi aby to nebyl nějaký problém kor když ti MS mešká už tak dlouho
@violetlily Upaluj k doktorovi. V tom horsim pripade neni mimodelozni sranda.
@pepickovapavlinka jasne jedu v utery, len premyslam co to, ale vsetky testy boli pozitivne. Prsa nalite aj dnes, a u doktora sombola v pondelok, a videl len velmi malinky plod a cystu. Uvidim co tam zas uvidime v utorok 🧐 celkom zvlastne priznaky na moj vkus.
@ema90 odem v utorok
@violetlily Priznaky jsou normalni. Ty se vyskytuji jak u biochemka tak u mimodelozniho.
Hcg v tele je, ale u neprosperujiciho tehotenstvi postupne odchazi. A dokud neodejde uplne, tak priznaky mohou byt.
Naopak u prosperujiciho tehotenstvi se hcg zveda, testy sili...
@violetlily může jít o zamlklé těhotenství obzvlášť pokud čárka nesílí.Já ho prodělala v Září a v Listopadu našla zase // a už jsem 18tt.Takže i když se to teď nepovede neznamená to že za měsíc nebo dva to nevýjde
@pepickovapavlinka a ms ti prisla kedy?
@violetlily ms přišla v Říjnu ale musela jsem si dojít na injekci agolutinu aby MS přišla
Já byt tebou tak opravdu zajdu na gyndu, protože je divne , ze čárka násilí , aby z toho pak nebyl nějaký problém ..:(
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@violetlily Nevim, jakou citlivost ma Vas test, ale zkuste udelat klasicky papirkovy s citlivosti 10. Ten uz by mel byt pozitivni 9 dni po vynechani. Pokud mate citlivost 25 treba je na nej brzy.