ahoj holky asi budu za hlupáka ale ráda bych více názorů..
dnes mam 8 dní opožděnou MS udělala sem už poměrně dost testů před 5 dny vyšel na jedom duch a potom na dvou nic včera vyšly dva s duchem a tak my to nedalo a udělala sem ten drahý jak má ukázat i tt ale ten ukazal že těhotná nejsem nedalo mi to a dnes udělala ješte jeden obyčejný a je tam zase duch silnější než byly ty včera ale ja už upřímně nevím co si myslet.. krom toho opoždění mě pobolívají i prsa a pálí mě žáha chvilkama je mi i zle takže vážně nevím co si o tom celem myslet..
@klaraslavickova pokud digi test ukázal negativní tak bych s tehu moc nepočítala.....některé testy duchy dělají....
Hodně štěstí a ať se brzy zadari...
@shine2015 děkuji ja sem právě dost smatená z toho že by nekolik testu udělalo falešneho ducha mě ale přijde taky divne hlavne jednoho ducha udělala i test clear blue udělal plusko ale nebyl to ten digi ten digi tehož dne ukazal negativ a dnes na benu testu zase duch mužu upřímně říct je t hrozný tohle nevědět
A jakou čekáš odpověď?? 🙂 Že ti tu některá napíše "Ano, jsi těhotná" nebo "Ne, nejsti těhotná"?? Předně nechápu, proč děláš jeden test za druhým. Kdybys tomu dala nějaký den odstup, udělala bys líp. Zajdi si na gyndu a uvidíš. Tam jsou odborníci live, ne tady online 😉
@klaraslavickova A vis, kdy priblizne probehla ovulace? Pokud by probehla o dost pozdeji nez je standardni doba (tj. okolo 14 dne cyklu), je tam jeste pomerne slusna sance, ze tehotenstvi je opravdu na zacatku a carka zacne teprve silit. Digital neco ukaze spis az kdyz je na normalnich testech opravdova carku, pri duchovi je logicke, ze bude negativni. Ale pokud byla ovu normalne nebo dokonce driv, ta sance je opravdu mala, spis je to falesne pozitivni ( muze to byt napr. kvuli cyste) nebo bohuzel neprosperujici tehu. Bud bych sla na krev nebo par dni neresila a vyckala, pokud ms nedorazi, zopakla bych test.
@loc někdy mezi 20-24 dnem až takže to zdrženi tam je ale nevim už začínam bejt z toho napalici
@klaraslavickova 12 den po oplodnění už jsou testy spolehlivě pozitivní ...já bych to na těhotenství neviděla...mě se taky dělali duchové a nakonec spozdení dva týdny....
Raději pocitej že ne....a ráno si skoc na krev...
@klaraslavickova a ted 8 dni zpozdeni myslis pri 28 dennim cyklu? Protoze jestli ovu probehla o vic jak tyden pozdeji, muze byt termin ms az teprve nekdy ted... Jinak to chapu 😒 nejistota je nejhorsi. Tak zajdi zitra na krev, vysledek se dozvis jednoznacny. A pokud by byl pozitivni, muzes rovnou zajit na gyndu, aby te mohli sledovat, zda se to tehotenstvi vyviji, jak ma. Drzim palce, at uz se to co nejdrive rozsekne 😉
Melas mamatest? Pokud ten ukázal ducha na tehu bych to viděla...ten jediný je pro mě spolehlivy
@loc no byla sem tam před tejdnem je mě to až trapný tam jít a hlavně je tam jen záskok pan doktor měl infark :(
@lajla mamamtest ne dělam si benu a clear blue
@klaraslavickova Nechci malovat čerta na zeď, ale měla jsem to podobně. Jeden den duch, další nic, 3. den silnější a pak zase nic. Konkrétně třeba na Benu testu jsem měla regulérní dvě čárky, i když to bylo neprosperující těhotenství. Test z drogerky, který měl být míň citlivý ukazoval silného ducha, kdežto desítkový mamatest nic, oba v jeden den a ze stejného vzorku moči. Zajděte si na gyndu na krev a budete vědět víc. Přeji, ať vám to klapne, ať už teď nebo příště 😉
@daisyjane asi se to vyřešilo práve udělalo se mi špatne a začla sem krvácet takže moje opoždění je tu.. tak hlavně že dnes vyšel pozitivní test tohle nedam už se nechci snažit dál
@svetlus_pepca Byla jsem ve stejné situaci. Po zamlklém těhotenství ve 13. týdnu = revize, pak po jednom neprosperujícím těhu a další snažení nastala situace, že každý test ukázal něco jiného. Taky jsem se ptala na koníkovi, zda je to normální, či nikoliv. Myslím, že sdílet společně zkušenosti je náplní této stránky.... Nebo snad ne? Minimálně se člověk ujistí, že neletí k doktorovi s banalitou, ale že je normální tam v takovém případě jít.
@klaraslavickova podívej je nesmysl tady řešit že jsi byla těhotná....duchy dělají některé testy samy....dokud není jasná dálnice tak to není žádné těhotenství....na jedné diskuzí jsem četla že paní nechala počurat už i pár testu muze a taky dělaly duchy...různé značky!!!
Nepropadej panice,pokud chceš mimi tak se nechrante a ono přijde,neboj.
ahoj holky mohu se na něco zeptat nevadí že jsem dám fotečky a řeknete my názor?
Nejspolehlivější test co sem kdy měla je z dr. Max ten jejich...cenově kolem 100,- ale jedinej byl se dvěma až když jsem opravdu těhotná byla, jinak predictor,a pak jeden takovej dost drahej cca 250,- už si nepamatuji název...spolehlivost jak se zrovna "vyspali" přesto že jsem vždycky trpělivě čekala do rána...jinak maj ženský pravdu...nejlepší je zajít k doktorovi jelikož tady ti to nikdo z koule nevyvěští...mě jednou 3 testy ukazaly ano...o 2 dny později jsem to dostala a nic z toho nebylo... Občas si tělo prostě rovná hormony a nebo se samo zbaví neperspektivního zárodku... A to je 100% lepší řešit na gyndě než na koníkovi 🙂 jinak držím palce,ať už si přeješ jakýkoliv výsledek
@klaraslavickova tak to me mrzi ☹ . Ale na druhou stranu, aspon uz vis, na cem jsi. Jestli to bylo spatne zalozene tehotenstvi nebo jen zpozdeni neni podstatne a premyslet o tom by pro tebe ted bylo akorat jeste vic deprimujici. Takze to ber tak, ze jsi 1dc a dalsi nadejny mesic zacina. Urcite se co nevidet zadari 🙂
@klaraslavickova mrzí mě to☹ neboj bude lip...skoro každá si to prožila
@shine2015 aha..tak to mě minulo...za mě vždy máma...no 5 té neplanuju tak nevyzkousim🙂
Prosim o radu!!! Jsem ted tak trochu zoufalá, už nevim co si myslet... MS ma dorazit az 19.10 jelikoz ted mam hormony na podporu těhotenství, vzdy to vychazi ze to dostanu 3 dny po dobrani. Ale ted jsem byla na zachode a ne ze bych mela vylozene krev na kaalhotkach, ale spise takovou svetlou a docela dost. MS to ale prece byt nemuze. BT je ted po ranu kolem 37. Myslite si, ze se uz mohlo zadarit? Dekuji za odpovedi.
@krissstyna myslím že ne☹
Teď jsem si měřila teplotu jen tak orientačně a mám 37,8. Jsem z toho už fakt jelen... ☹
@loc děkuji už aby se povedl brouček malý
@klaraslavickova Prošla jsem si tím. Jednou 13. týden a revize a pak 2x v 5.-6. týdnu. Doktor si už málem ťukal na čelo, že mám hCG v krvi pořád a že určo nejsem těhu, ale pak to vždy kleslo. Zadařilo se ob jeden měsíc, po tom posledním neúspěchu a teď jsem v sedmém měsíci. Vydržte! Podaří se brzy. Je jisté, že děti mít můžete, takže teď už jen, aby přišel ten správný čas. Razím názor, že lepší přijít o miminečko pouze opožděnou menstruací, než ve 13. týdnu, než ve 20. týdnu, kdy už cítíte pohyby nebo když mě posílali kvůli riziku vývojových vad na potrat těsně před 24. týdnem apod. Opravdu je potřeba si říct, že jestli to miminko nebylo zdravé, tak je pár falešných čárek a opožděná MS to nejmenší zlo. Přeji mnoho a mnoho štěstíčka a brzy zdravé miminečko!!! Opravdu vím, jak se cítíte. Jakoby to bylo včera, když jsem si tím procházela.
@krissstyna ahoj, moje zkušenost, též jsem brala hormony na podporu těhotenství přímo Utrogestan, též jsem MS dostávala 3 den po vysazení. A byl měsíc, že jsem začala krvácet ještě před vysazením, volala jsem dr. který řekl, vysadit hned, a nechat rozjet MS. A další měsíc jsem jela na novo. Neříkám, že je to Tvůj případ, jen tím chci řict, že se to stát může. (někdy si to tělo už řekne dost, a dělá si co chce) 😒
@krissstyna to myslis ze sis merila ve 4 odpoledne bt?? Bt se ma merit rano hned po probuzeni aniz bys vstala z postele.
Však po ránu mám už týden vždycky kolem 37, jak jsem byla vystresovana, tak jsem ji změřila odpo, nevím proč 😀.Koukala jsem do te kalkulacky a psalo to tam, ze vcera melo probehnout uhnizdovani, ale tak uvidime. Na tu gyndu radeji zavolám,.jestli teda vysadit nebo ne. 🙂
@daisyjane mockrát dekuji vážím si toho sem uplně mimo z toho a ted se celý vikend mam divat na tehotnou švagrovou to nedam
@klaraslavickova Máte už doma krásnou holčičku, to je to, na co se musíte zaměřit. Věnovat jí svůj čas, zabavit se. Myslete na to, že už jedna princezna je s vámi a nepoddat se špatným myšlenkám. Je to těžké dívat se v takové chvíli na těhuli, ale za chvili budete těhulkovat obě 😉 Věř tomu
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
zašla bych si zítra na krev a budete mít jasno, a pak bych se objednala ke gynekologovi, protože to podle těch testů na prosperující těhotenství moc nevypadá, pokud to vůbec těhotenství je