Zdravím, měly jste viditelnou čárku na testu mamatest nebo Sluníčko 7-8DPO?
Snažíily jsme se 18.9. Ms mám dostat cca za týden.
Čárka nabehla hned, odecetla jsem přesně. Nevím co si o tom myslet..
Snažili jste se před 8 dny, na pozitivní test je brzy. Testovala bych, pokud nepřijde MS.
@eliska199666 ja som mala na 8dpo už pomerne viditeľnú čiarku
@katezina11 no mně to tam hned naběhlo tak mne to zaskočilo dost... Snažíme se rok a měsíc...
@eliska199666 takto vyzerali moje, našla som fotku. Držím palce nech pekne zosilnie 🙏
Ty Jooo, tak začínám tomu věřit kéž by to tak bylo 😢..
@eliska199666 uvidíš či bude tmavnúť 🙏 potom to už bude jasné. Držím palce ❤️
@katezina11 děkuji ❤️
Já měla při druhém těhotenství prvního fotkou zachytitelného ducha 10 DPO, den předtím ducha, kterého fotka nepobrala. Takže testuj za pár dní znovu 🍀
@eliska199666 to je brzo na test a na testu nic není pozitivniho
@miryp Já viděla "ducha" 8 DPO, 9 DPO už šel vyfotit a 10 DPO už pěkná čárka - ale to byla dvojčata.
@eliska199666 já měla prvního ducha až 13 dpo
@eliska199666 Jako pěkný duch tam je, klube se čárka. 3 dny do MS, to vypadá dobře. 🥰 Držím pěsti.🥰
@eliska199666 U mě přesně takhle vypadal mamatest i slunicko když mi ukázal falešnou druhou. Přesně stejně se mi takhle tahla ta barva 🥴 udělej jinou značku. Nejlépe Dr max a nebo Livsane. Za těch 5 dnů by měla zesílit víc,… Ale držím palce 🙏🏻
@eliska199666 ano 8dpo už jsem měla hodně silné viditelného ducha a 10dpo už krásná čárka v den ms jsem měla lajnu jako krava která vyběhla hned.
@eliska199666 vsechmy znacky od 7dpo a kazdy den
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@eliska199666 zkousej dal, stejny test nejlepe, mela by silit. Porovnavej obden testy, nebo i kazdy den.