6+4tt - bez nevolností?

lucina_r
10. čer 2017

Ahoj... Už týden a půl mi vycházejí pozitivní těhotenské testy, k doktorce jsem objednaná na pondělí. Podle data poslední menstruace bych měla být v 7. týdnu. Znepokojuje mě ale, že nemám žádné nevolnosti. Zhruba 3 týdny mě bolí prsa, i když včera a dnes se mi zdá, že je ta bolest menší, a několik dní na začátku tohoto týdne se u mě projevila obrovská únava. Byla jsem i citlivá na pachy a měla jsem nechutenství. Kromě bolesti prsou všechno tenhle týden ustoupilo a cítím se fajn... Je možné, abych byla těhotná, a přitom mi vlastne nic nebylo? Docela mě to stresuje, bojím se, že něco je v nepořádku.... :/

arny100
10. čer 2017

@lucina_r Vubec to neznaci neco v neporadku. Jsem v 16 tt a zadne nevolnosti apod. nemela.Tak se raduj, ze je Ti dobre 🙂

chimneysweeper1
10. čer 2017

Neměla jsem žádné nevolnosti a o těhotenství jsem v podstatě nevěděla a mám 2 měsíčního syna. Vůbec se tím nestresuj a buď ráda😉

haaaluska
10. čer 2017

Ja som ziadne nevolnosti ani pachy vobec nemala akurat trocha prsia ako pred ms.nebyt toho ze neprisla mrcha tak o tehotenstve neviem.ani chute ziadne proste nic a uz mi tu lieta rocna cacorka😀

luj89
10. čer 2017

Ahoj, ted tady byla jedna podobna diskuse, tak koukni do ni (chapu, ze se bojis, ale je podle me zbytecne zakladat na to same tema novou diskusi).

no_title
10. čer 2017

bolavá prsa jsou jen v období okolo očekávané MS 😉 aspoň já to tak měla. A ohledně nevolností buď ráda. Já jsem v 1. trimestru měla období, kdy mi bylo asi 14 dní dobře a bála jsem se, jestli je mimino v pořádku a pak začaly nevolnosti na plno (celodenní a celonoční) a já si s hlavou v míse říkala "Tyyy trubko, měla sis uživat, dokud to šlo!" 😀
Do 20tt jsem nebyla absolutně použitelná. Takže jako , buď ráda 😀 Pak si kup Angelsound, od 12tt uslyšíš srdíčko a budeš v pohodě 🙂

linee
10. čer 2017

Zrovna dnes vznikla podobna diskuze a je ich tu x.Zkus se podivat i do fora,urcite tam najdes vice zkusenosti
https://m.modrykonik.cz/forum/1-trimestr/zdrave...

pucka123
10. čer 2017

@lucina_r ahoj měla jsem naprosto stejne příznaky. Taky mi dlouho nic nebylo a kolem 11 tydne jsem začala zvracet a nevolnosti byly i celodenní, nebyla jsem schopna ničeho..... Takže jsem pak litovala že jsem si to zakřikla a začlo to. Takže buď v klidu buďto to přijde nebo ne 🙂

luska__
10. čer 2017

mě nebylo celé tehotenství nic, byla jsem 6-9t ve Vietnamu, tak tam mi nechutnalo nic,ale to nebylo tehotenstvim 🙂 nezvracela jsem ani jednou. Jen jsem krkala. A byla unavená, a když už tak mi dělalo problém jídlo ,ale ne jako že by mi z něho bylo zle

vanea
10. čer 2017

Ahoj, já se cítila ze začátku naprosto skvěle, jen jsem byla utahaná =) až nějak kolem toho 10tt jsem začala 8-10x denně zvracet, bylo mi blbě jak psovi a trvalo to asi měsíc. Pak to začalo pooomalinku ustupovat. Prsa ani chutě ani nic podobného se nedostavilo =) Prsa mně teda svědí a jsou citlivá až teď , v 6 měsíci, to samé bříško, teprve začalo růst a jít vidět, nahoře mám 800g a mimčo jede dle tabulek;) každé těhotenství je jiné, můžeš mít každý příznak, ale nemusíš mít žádný...podle toho se zdravé těhu nijak neurčuje =) je to individuální..tak nehledej problémy a užívej si to, že je ti dobře ;)

leki
10. čer 2017

Ze nemas nevolnosti nemusi nic znamenat. Ja jsem prvni 3 mesice "nevedela", ze jsem tehotna. Poskocila mi trochu prsa, ale nic me nebolelo, spatne mi nebylo, nemela jsem (cele tehu) zadne chute, brisko nic... Ted u druhyho je to uz o neco horsi 😀

soleilll
10. čer 2017

@lucina_r Na nevolnosti je ještě brzo - neboj, to přijde. 😀 Nemusí to být nic strašného, některé těhotenství je úplně bez blití, jiné problije několik týdnů nepřetržitě. Určitě se brzo dočkáš různých "krás" provázejících "jiný stav". 😀

kulistice
10. čer 2017

Bud rada, ze nemas nevolnosti 🙂 ja zvracela od 8 do 16tt a fakt to neni nic prijemneho...ze dne na den to muze prijit a pak budes vzpominat na to, jake to bylo bez nevolnosti...ja nevolnosti nechtela a uzila si jich dost :( nevolnosti mit vubec nemusis 🙂

denisa060491
10. čer 2017

Budte rada.me kdyz jsem otehotnela bolel jen zaludek.od 9tt jsem zacala zbracet.zvracela jsem rano nez jsem vysla z bytu ven abych mohla jit do prace a jeste pred autem nez jsme s manzelem vyjeli.bastit susenky moc nepomahalo.jsem rada,ze mi to pak kolem toho ctvrteho mesice ustalo a uz nevratilo 🙂

leymea
10. čer 2017

Zadne nevolnosti jsem nemela. 🙂

evaaskalova
11. čer 2017

My máme doma půlroční dcerku a za celých 9 měsíců těhotenství mi nebylo ani chvilku špatně. Samozřejmě v létě jsem se zadýchávala při větší námaze, jinak vůbec nic. ;) Myslím, že to je v pořádku, když nemáš nevolnosti. Tím lépe si můžeš těhotenství užít ;)

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru