Ahoj Maminky,
Chtěla jsem se zeptat. U mudr. Jsem byla 6+1 viděl pouze gestacni vacek. Druhý den jsem si zasla jako samoplatce na odběr hcg s tím, že mám hodnotu 22109. Chtěla jsem se zeptat, zda jste se některá setkala s tím, že při tak vysokém hcg nebylo "nic moc videt" a za nějaký den "vykouklo embrio" předem děkuji za odpověď.
@blondie1234 já 6+3 jen prázdná bublina . Plod a srdce až kolem 9tt buď v klidu
@blondie1234 já byla tenkrát v 6+4 a nebylo tam vůbec nic. HCG jsem měla něco málo přes 5000. O týden později už bylo krásně vidět srdíčko
Moc Vám všem děkuji za odpověď a uklidnění. Me dost vyděsilo, že při tak vysokém hcg by nešlo nic vidět. Tak snad bude vše v pořádku
Ja mela v 6+1 hcg kolem 40000 a bylo uz i srdicko.
Jako byla bych fakt vklidu, je cas
@blondie1234 holt jsou nektery bytosti dost individuality už od shluku buněk taky bych byla v klidu. Mě se stala opačná věc. Pludek odpovídal MS na UZ v 7tt a přitom jsem věděla, že byla ovulace dřív, ale ok... UZ asi ví víc než já. No a pri další KT najednou plod o tyden a kus starší a honem honem na 1.screening krev, objednání a musíme to stihnout, jo vy nemáte čas mezi svátky, ale to si musíte udělat
♀️
♀️ tvl, jak když jsou domluvene návštěvy pres celou ČR, koupené letenky do pryč a ma to vse navaznost. No, nakonec jsme našly se sestřičkou termín na krev, a 1.screening byl prvni tyden v lednu az ve 14tt (a driv stejne meli dovolenou), ale dojali mě
@blondie1234 ahoj jak jsi na tom ?
@vlasta1981ahoj, já jsem furt tak nějak v napětí . Týden po příspěvku jsem šla na kontrolu byl v gestacnim vacku i krásně zřetelný zloutkovy. Další kontrola za 14 dnů. 3 dny před kontrolou jsem měla na WC papíře trošku krve. Hned jsem valila do nemocncie a tam překvapení. Z jednoho zloutkoveho vacku jsou najednou dva a verdikt jednovajecna dvojcatka. Bohužel jedno dvojcatko to vzdalo a druhé nemá srdeční akci (jsem 9+0), ale podle mě jsem měla ovulaci až na konci cyklu. V pátek jdu na další kontrolu, tak se modlím, ať tam srdíčko je, ale samozřejmě je mi jasné, že to nevypadá bůh ví jak nadějně.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Mne 6+2 tiež nebolo vidiet plod a hcg vysoké. K lekárke by som tak skoro ani nešla, ale špinila som. O 10 dni na kontrole už bolo vidieť plod aj srdce. Chce to čas. Verím, že všetko bude v poriadku.