Ahoj zeny mam dylema...mam 6 den zpozdeni ms... 2 a 4 jsem dela test gsmamates a vysel negativni... dnes 6 den jsem si udelala test od drmaxe a vysel hodne slabounce pozitivni v limitu, myslite ze to mohlo vyjit a jsem tehotna? Prikladam fotku ale asi na ni neni videt nic...diky za reakce
To prave nevim... chtela jsem zacit ji sledovat po teto ms ktera uz prave 6 dni meska, ruzova je a po zaschnuti je o neco vyditelnejsi, proste nemusi se hledat natacet atak, je videt na prvni pohled...jen je mi divne ze pred dvouma dnema gsmamatest neukazal ani prd ani po zaschnuti a za dva dny na ladymax je takyto duch...tak se bojim aby to nebylo falesne?!... kdyz testnu za 2 dny znova uz by mela byt o neco silnejsi?!
S mamatestami nemám nejaké dobré skúsenosti, mne urobil podobného ducha a tehu som určite nebola. No každopádne pokiaľ je ružová (šedý býva kanálik), je vidno bez natáčania na všetky svetové strany, tak to je pozitívny začiatok. 🙂
To že pred tým neukázal, nemusí nič znamenať, ani to nie je nič ojedinelé. Mohla si otehotnieť neskôr, Hcg nebolo dosť vysoké, alebo rastie pomalšie.
Určite skús testovať ďalej a uvidíš. Pokiaľ bude silnieť, je to doma. 🙂 Držím palce!
Moc dekuji 🙂 doufam ze tentokrat to vyjde ... uz aby bylo aspon utery 😀 ...
Vidis to me nikdy nenapadlo 😀 .. tak uvidime za dva dny jaka bude 🙂 a tobe at to taky vyjde co nejdriv 🙂)
Ja som to odkukala na slovenskom koníkovi. 😀 Určite daj potom vedieť! A ďakujem. 🙂
Prosim jak se da udelat ten negativ?
V uprave fotek urcite, nebo rovnou ve fotaku efektem negativu
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@lenzaaa Ahoj, ja tam niečo vidím aj na foto. 🙂 Kľudne to mohlo vyjsť. 🙂 Vieš, kedy si mala ovulku? A čiarka je v reále ružová?