6 dní zpožděná MS, slabounce pozitivní test. Těhotná?

lenzaaa
31. kvě 2015

Ahoj zeny mam dylema...mam 6 den zpozdeni ms... 2 a 4 jsem dela test gsmamates a vysel negativni... dnes 6 den jsem si udelala test od drmaxe a vysel hodne slabounce pozitivni v limitu, myslite ze to mohlo vyjit a jsem tehotna? Prikladam fotku ale asi na ni neni videt nic...diky za reakce

alexik11
31. kvě 2015

@lenzaaa Ahoj, ja tam niečo vidím aj na foto. 🙂 Kľudne to mohlo vyjsť. 🙂 Vieš, kedy si mala ovulku? A čiarka je v reále ružová?

lenzaaa
autor
31. kvě 2015

To prave nevim... chtela jsem zacit ji sledovat po teto ms ktera uz prave 6 dni meska, ruzova je a po zaschnuti je o neco vyditelnejsi, proste nemusi se hledat natacet atak, je videt na prvni pohled...jen je mi divne ze pred dvouma dnema gsmamatest neukazal ani prd ani po zaschnuti a za dva dny na ladymax je takyto duch...tak se bojim aby to nebylo falesne?!... kdyz testnu za 2 dny znova uz by mela byt o neco silnejsi?!

alexik11
31. kvě 2015

S mamatestami nemám nejaké dobré skúsenosti, mne urobil podobného ducha a tehu som určite nebola. No každopádne pokiaľ je ružová (šedý býva kanálik), je vidno bez natáčania na všetky svetové strany, tak to je pozitívny začiatok. 🙂
To že pred tým neukázal, nemusí nič znamenať, ani to nie je nič ojedinelé. Mohla si otehotnieť neskôr, Hcg nebolo dosť vysoké, alebo rastie pomalšie.
Určite skús testovať ďalej a uvidíš. Pokiaľ bude silnieť, je to doma. 🙂 Držím palce!

lenzaaa
autor
31. kvě 2015

Moc dekuji 🙂 doufam ze tentokrat to vyjde ... uz aby bylo aspon utery 😀 ...

alexik11
31. kvě 2015

@lenzaaa Inak skúsila som negatív, čiaročka tam je! 🙂 Viem, ako to pomaly ide, aj ja čakám. 😀

lenzaaa
autor
31. kvě 2015

Vidis to me nikdy nenapadlo 😀 .. tak uvidime za dva dny jaka bude 🙂 a tobe at to taky vyjde co nejdriv 🙂)

alexik11
31. kvě 2015

Ja som to odkukala na slovenskom koníkovi. 😀 Určite daj potom vedieť! A ďakujem. 🙂

maky_maky
31. kvě 2015

Prosim jak se da udelat ten negativ?

lenzaaa
autor
31. kvě 2015

V uprave fotek urcite, nebo rovnou ve fotaku efektem negativu

lenzaaa
autor
5. čer 2015

Ahoj tak to asi fakt vyslo 🙂 testy krasne sili... :snad to tedy tentokrat bude mis stastny konec 🙂

alexik11
5. čer 2015

@lenzaaa No vidíš!!! Strašne Ti gratulujem a držím palce! 🙂 🙂 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru