Ahoj holky, jsem 5.týdnů od revize. Menstruace neproběhla ještě, 6tinedělí jsem s manželem neměla, jelikož doktorka mi řekla, že můžeme v podstatě už zase začít sexovat. Je možné, že se zadařilo nebo je to zbytkové HCG ještě? Čárka je dost silná…Prsa bolí, vlastně nepřestala bolet. Nechápu…
@kkacca 1.sex jsem měla 3.týdny od revize. Neřekla mi hned. Ale brala jsem antibiotika a až jsem je dobrala, tak že můžeme zkusit…Takže 1. sex jsem měla až za 3.týdny.
@kkacca A 01-02 jsem byla na kontrole a dělala mi těhotenský test a negativní, aby právě vyloučila zbytky z těhotenství. Tak nevím…Zkusím další test za 2 dny a uvidím.
Těhotná býť můžeš , ale standartně se doporučuje minimálně jednu ms počkat. Nejlépe alespoň dvě. Nicméně přeji ať to dopadne tak jak si přeješ 🍀🍀
@nikolite Já toho mám tolik za sebou, že už nemohu čekat, tak snad to vyjde, je to pro nás veliké překvapení, čekám menstruaci a už asi nepřijde…
přístup tvé doktorky je opravdu dost zvláštní a to říkám už od tvého předchozího těhotenství, které jsi tu řešila.... šestinedělí po revizi se drží z toho důvodu, aby se zabránilo případnému zanesení infekce, dost mě překvapuje to, že po 3 nedělích doktorka řekne ok, vlítněte zase na to...
dr. na kontrole vylučovala zbytky těhotenství testem jo? to jsem asi nikdy ještě neslyšela, ale budiž. předpokládám, že primárně kontrolovala dělohu utz. i když, ona přehlédla tenkrát GS velikosti 11mm, takže těhotenské zbytky by určitě neviděla...
pokud jsi skutečně těhotná, doporučuji tentokrát jít k doktorce na kontrolu až tak 6+ nebo 7+ tt, abys tu zase neplašila, že tvoje doktorka nic nevidí 😉 ...akorát, ty vlastně nepoznáš, v jakém tt jsi, protože nebyla žádná MS...no držím palce
@vanoce2023 může to bejt nové těhotenství a taky ne těžko tak to po jednom testu soudit hlavně vaše lékařka je teda materiál to bych nechtěla vidět jak řeší koplikace u žen kterým tak krásně rádi tyto postupy a vyloučeni zbytkového těhotenství testem to je teda na cenu lékař roku 🫣🫣 to se dělá odběr krve na HCG no uvidite jak to bude dál ☘️☘️
@vanoce2023 docela mě překvapuje že ti Dr dovolila mít styk po revizi dělohy před ms. Pokud bys samovolně potratila, tak ano taky jsem to tak měla.
Ale co mě osobně víc zarazilo že napíšeš že už toho máš za sebou tolik že nemůžeš čekat. Ono čekání je bývá potřeba, sama bych mohla vyprávět. Na dítko jsem čekala 10 let a za tu dobu jsme s manželem prošli strastiplnou a hodně náročnou cestu než si k nám malý uzlíček našel cestu.
Držím pěsti ať vám to vyjde jak chcete🍀
@vanoce2023 tvoje doktorka je prapodivné stvoření, to už jsme ti říkaly minulé...dle tebe vyhlášeny odborník...víš proč je po revizi nějaký klidový režim? Čípek se musí zavřít, děloha se musí také zacelit, vše je náchylné na infekce. A to že nekrvácíš rozhodně neznamená, že se vše zahojilo ..
Jedna věc je, že doktorka něco řekla. To snad ani nebudu radši komentovat. Druhá věc je teda selský rozum. Chápu, že někdo po ztrátě potřebuje úzkostlivě hned další, měla jsem to stejně, ale to je fakt takový problém dát tělu malou pauzu a myslet na to, že je potřeba, aby se všechno dalo dohromady? 🫣
Nemohla jsi doktorku blbě pochopit? Tohle totiž žádný svéprávný dr nikdy neřekne. Proč riskovat infekci a komplikace? 🙈
@vanoce2023 řekla bych nejspíš zbytkové HCG záleží na testováni dál
@vanoce2023 já si myslím že jste znovu těhotná, v začátku těhotenství. Ale to jen hádám. Musíte si počkat, co vám řekne dr na prohlídce.
Pokud jste těhotná tak vám přeji ať je všechno v pořádku 🍀❤️
@vanoce2023 ono i záleží v kterém tt jste potratila (jak bylo HCG už vysoké). Udělala bych test za dva dny ten to rozsekne.
@nikolite 6.týden to bylo.
@nikolite Uvidíme další dny…
A nebo to dnes byl poslední pozitivní test…No uvidíme.
@vanoce2023 a nemá se dodržovat něco jako "šestinedělí" bez sexu po revizi? Aby se nezanesla infekce nebo co já vím...
Každopádně mě zaráží, že tak sveřepě posloucháš svoji doktorku???
@vanoce2023 možná bych zašla párkrát na krev a budete vědět víc
@lencaa11 V pondělí jedu k doktorce. Tak uvidíme…co to bude.
@vanoce2023 když by sis došla na krev dneska a pak za dva dny...měla by si jasno hned. Beztak tu v pondělí budeš plasit, protože logicky doktorka takhle brzy nic neuvidi 😉
Ale udělej si to po svým, jako vždycky...beztak mám pocit, že tu čteš jen příspěvky, který se ti hodí nebo líbí a zbytek ignorujes a pak zalozis další 2 stejný diskuze
@vanoce2023 přijde mi ten spodní a malý chlup slabší jak ten vrchní,také bych asi zašla na krev ob den a uvidíte....
@vanoce2023 já nechápu proč každý den děláš xtestu několikrát za den. Psala jsi že čekáte už dlouho, tak jistě víš že je nejlepší dělat test po vynechane MS (což v tvém případě není), ob den a z ranní moče kdy je hodnota nejvyšší.
Je ti tu dobře razeno a ani se nepoucis z minulého těhotenství např v tom že je zbytečný jít k Dr. takto brzy na utz nic neuvidí.
Přijde mi že to hodně řešíš na sílu a v každém pidi příznaku vidíš těhotenství, což vůbec být nemusi. Tělu nedáváš vůbec žádný prostor aby se vzpamatovalo po zákroku typu revize a nabralo energii na další těhotenství. Tělo není stroj a s takovou ti to vrátí i s úroky.
To uz je na psychiatra toto 🙈
@vanoce2023 Podle čeho soudíte? Vždyť je to test zase jiné značky. Zajděte si na krev a za 2 dny zvonu a budete vědět. Je zbytečný testovat 3 x denně.
@vanoce2023 ten test není jinak silný než ráno či včera a ani být nemůže HCG tak rychle nestoupne. Navíc je od jiné značky.
Může to být absolutně cokoliv včetně zbytkového HCG z předešlého těhotenství.
Přestaň testovat xkrat za den akorát to poleze do peněz a na mozek.
Chceš mít jistotu testuje obden stejnou značkou ráno a zajdi si na krev.
Navíc pozitivní test opravdu není zárukou že budeš mít dítko.
To je mazec, jak si jedeš furt to svý 🤣 Tak nezakládej diskuze, když máš svůj Svět 🤦🏻♀️
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@vanoce2023 doktorka ti rekla, ze muzes mít sex ihned a bez ochrany? Tak ona by měla vratit diplom a ty premejslet.. muzes byt tehotna, muže to byt spatne udělaná revize…