5. týden a na ultrazvuku nic. Někdo podobně a dopadlo to dobře?

7. bře 2024

Ahoj,holky mám všechny testy pozitivní každým dnem jsou silnější i claerblue pozitivní.. dle výpočtu od poslední MS bych měla být v 5tt doktorka ale na ultrazvuku nic neviděla:( vzala mě krev s tím že se uvidí...Mám hrozny strach :(...Říkala ze to nevypadá ani na mimodelozni...
Ma někdo podobný zkušenosti dopadlo to dobře? 🙂

rosalindamelinda
7. bře 2024

Tyjo, teď jsem ti psala do diskuze Sílící druhá čárka po MS. Máte podobnou zkušenost? takže už jsi byla u doktora na UZ a nic? Pokud bys byla těhotná, byla by tam vidět aspoň malinká kulička. Ty testy jsou slabé, opravdu to nevypadá, že sílí. Jak se tu říká, není tam žádná "dálnice". Navíc podle mě největší chyba je ignorovat MS, po MS se TT nedělá. Dostavení MS právě ukazuje, že nejsi těhotná. Asi sis to jen vsugerovala. 😕

kaaacaaatkooo
7. bře 2024

Mám stejnou zkušenost z léta 2023 a miminko se tam bohužel nakonec neobjevilo.
HCG jsem měla při první prohlídce, jako by to bylo dobré, paní doktorka tomu dávala čas, ale cítila jsem z ní rozpaky a že to nedopadne. Já to v sobě uhrávala na pozdní ovu a že vlastně nejsem 6. týden, ale 5tt... Tvořilo se mi tam místo pro miminko, ale miminko tam prostě nebylo. Navíc jsem pošpiňovala myslím. Chtěla jsem to nechat na přírodě, MS se opravdu sama za pár dní spustila, ale mé tělo si neporadilo, takže jsem musela jít na revizi dělohy.

rozitta
7. bře 2024

Příště už to dopadne dobře 🙂❤️ tvoje tělo ví jak na to, dej mu důvěru 🍀

lauriak
7. bře 2024

Ten test je strasne slaby na to, ze by si mala byt 5tt. Nemohla byt ovulacia neskor?

autor
7. bře 2024

@lauriak já nevím kdy byla ovulace 🤷‍♀️

krisstina93
7. bře 2024

A co bys chtěla vidět v 5tt? Počkej aspoň dva týdny a pak se stresuj. Dyt na testech je sotva duch.

helen_h
7. bře 2024

Nevím, kdy vás chce dr. zase vidět, ale nebylo by špatné nechat si nabrat hcg z krve, aspoň uvidíte, jestli jde jen o pár jednotek nebo už je to třeba kolem 1000, kdy by uzv měl něco ukázat. Při sílícím papírkovém testu by krev měla zkontrolovat i Mudr., právě i kvůli vyloučení mimoděložního těhotenství.
Ovšem zatím jsou výsledky testů takové málo pozitivní, buď jde o rané nebo neprosperující těhotenství.

bejuna29
7. bře 2024

osobně si myslím, že byla ovulace pozdě a jedná se o velmi rané těhotenství a tím pádem ani nesouhlasí tt dle MS, zašla bych teď párkrát na hcg jako samoplátce, uvidíte, jestli hcg roste, pokud ano, pak na utz za 2 týdny už něco vidět bude. pokud hcg neroste, nebo špatně, pak to může být biochemko nebo mimoděložní...ale určitě je potřeba to teď sledovat

autor
7. bře 2024

No uvidíme jak dopadne krev,zítra bude výsledek...já si myslím že jevtaky brzo ale nevím...podle výpočtu poslední MS to vychází na 5 týden,ale kdoví jak to teď doopravdy je...hold prostě musím počkat a doufat že bude vše ok 😇

bejuna29
7. bře 2024

4+5 je šíleně brzo. Já byla jednou na krvi takhle brzy a dr měla cukani, že udělá utz, ale když se podívala kolik jsem, tak řekla, že je moc brzy, že tam ještě nic neuvidi...

reeeza
7. bře 2024

Měla jste ms normálně v termínu??

Mohlo se jednat o ranní potrat a teď máte zbytkové hcg v krvi.

Bylo to tu cca před měsícem, slečna krvácela, myslela že ms ale byl to potrat a také měla hcg v krvi ( to se drží I pk potratu).

Ale ne to jen hypotéza. Je úplně stejně možné, že je prostě ještě brzy na to aby bylo na utz něco vidět a jste normálně těhotná.

autor
7. bře 2024

@bejuna29 zítra budu moudřejší..ale děkuji za podporu 🙂 Ona mě i prohmatavala břicho,kontrolovala čípek a říkala takhle to vypadá na těhotenství no a pak udělala ultrazvuk a nic tam nenašla...tak uvidím jqkw bude zítra hodnota hcg 🙂 snad to bude ok a je brzo ...

teenyel
7. bře 2024

S tak slabym testem muze videt maximalne zvysenou sliznici. Na dobrem UTZ je videt od 1000 jednotek. Testy maji citlivost 10-20 jednotek. Takze 1000 uz musi byt celkem dlouho poradna dalnice. Je dost mozne, ze proste ovulace prisla jindy a je opravdu brzy. V krvi predpokladam hcg bude, kdyz reaguji testy. Zasla bych za 2-3 dny znovu, zda se alespon zdvojnasobi. Pokud ano, muze to byt na dobre ceste. A jak tu zaznelo, s UTZ pockat tak 2 tydny, aby bylo neco videt. Budu drzet palce, x holek prvni mesice normalne menstruovalo a vse bylo v poradku. 🍀

autor
7. bře 2024

@teenyel nějakou takovou odpověď jsem potřebovala slyšet 🙂 Děkuji 🤗

autor
8. bře 2024

Holky tak hcg 60 tak je asi něco špatně v pondělí mám jít znovu na krev...tak to už asi nemusím doufám že?

rosalindamelinda
8. bře 2024

Je to asi těžké přijmout a vyrovnat se s tím, ale zřejmě to není v pořádku. Paní doktorka ti to taky na začátku jasně naznačovala. Myslím si, že je chyba utvrzovat se v bludech a vytvářet si fiktivní představy. A ten obrázek, co jsi sem vkládala - o termínu porodu atd., tak to už je podle mého moc. Tohle může udělat někdo, kdo má potvrzené normální těhotenství. Už na to nemysli a zkus dělat něco jiného 😎

andrejs002
13. bře 2024

Ahoj, také jsem to měla stejně jako ty, na ultrazvuku nic, testy pozitivní i o mimoděložním u mě doktor tvrdil že je nepravděpodobné, v krvi mi hcg hezky rostlo a teďka už jsem 21tt, vůbec bych se nestresovala, taky jsem se tu ptala a bála se jestli je všechno v pořádku, nakonec to dopadlo dobře 🙂😊 přikládám fotku z 6+6tt, on se určitě brzy ukáže, držím palce 😊

helen_h
13. bře 2024

Co další kontrola?

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru