5 dní zpožděná MS, test negativní, píchání v podbřišku

michaela0987
19. říj 2015

Ahoj maminky potřebovala bych poradit :/ MS mam pravidelnou jednou se stalo že jsem měla spožděni 12dní ale to už je rok a půl zpátky a bylo to po vysazeni HA teď už k situaci mam spoždění 5 den tes je negativní většinou mě bolí prsa 14dní před očekávanou MS teď prsa začali bolet v den kdy měla dorazit což je 15.10.2015 a dnes měla končit ...v podbříšku mě popichuje už odedne kdy měla dorazit a taky mě tak divně pálí a svědí bradavky bolí v kříži v noci píchá v boku nevím zda to jsou příznaky ale projížděla jsem dost stránek ale každá maminka to má jinak taky často chodím na WC a taky mám celkem chutě nevím co mám dělat k mudr. jsem objednaná za 14dni pokud MS nedorazí jsem už zoufalá mimi si přeju ale nevím co od toho mohu očekávat děkuji za rady. 😕

veraga
19. říj 2015

Zkus test za nějakou dobu zopakovat.

zuzinka2323
19. říj 2015

po 14 dnech zpozdění se mi teprve ukázal pozitivní test 🙂

pety91
19. říj 2015

za 4-6 dní bych to zapakovala z ranní moči.

gajuska86
19. říj 2015

Určitě bych testík zopakovala 🙂

cottie
19. říj 2015

A nebo si zkus koupit ten drahý těhotenský test co to pozná už 2-3 dny po nedostavené menstruaci.... Jmenuje se clearblue nebo tak nějak....

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru