5 dní zpožděná MS, negativní test

kami13
20. dub 2018

Ahojky, snažíme se už půl roku o miminko, mám 5 dní zpožděnou MS a už jsem si dělala 3x TT, pořád nikde nic, přitom mám velmi vypouklý podřbřišek, jako když máte močák na prasknutí, ve stoje je tvrdý, břiško je vypouklé jako při těhu. Myslíte, že je možné, že budu mít TT pozitivní až za delší čas, nebo by to mohl být nějaký zdrav. problém?
Pár příznaků těhu by tu bylo, ale přeci jen jsou dost podobné i příchodu menstruace, tak jsem z toho zmatená :(

beruda
20. dub 2018

Nezbývá, něž čekat, některé ženy mají pozitivní test až později. Ještě bych klidně týden obden testovala, nebo si nech udělat test HCG pro samoplátce. Dělají ho v každé laborce a stojí to asi dvě stovky. No a když i pak bude test negativní, šla bych na gyndu.

jednaholkaa
20. dub 2018

@kami13 Muze byt, na testy bych nespolehala 🙂 Zalezi taky jak mas pravidelnou MS normalne. Ja ji mam jak hodinky, takze 5 dni zpozdeni jsem nikdy nemela.. Vypoukly podbrisek no nevim.. to asi taky muze byt cokoliv.

priefi
20. dub 2018

@kami13 a kde jsi prisla na to, ze v ranem tehu je vypoukle brisko? Brisko se zvetsuje az pak, na zacatku opravdu ne. Zpozdeni muze byt zapricineno pozdejsi ovulaci, nebo druhou ovulaci v ramci cyklu. Taky jsem to tak mela, ze jsem mela 5 dnu zpozdeni a test negativni, avsak citila jsem i druhou pozdejsi ovu a ms priskla klasicky 14 dni po ovulaci, ale ne te prvni, ale tehdy druhe. Takze bud druha ovu opozdila ms, nebo diky druhe ovu jsi otehotnela a test bude pozitivni pozdeji.

kami13
autor
20. dub 2018

@priefi já už těhotná byla a zpočátku jsem takto tvrdý vypuklý podbřišek měla, proto podle něho soudím, ale těhu mi neodpadlo. Tvá teze a tvá zkušenost je ale zajímavá a děkuji za příklad.

priefi
20. dub 2018

@kami13 tak dej pak vedet, zda se nakonec ukaze druha carka 😉 drzim pesti 😊

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru