Ahoj holky, muzete mi prosim jeste poradit nebo rict sve zkusenosti? Mam uz 5. Den opozdenou ms, testy vychazeji pozitivne, clearblue ukazoval 1-2 tydny. Testy mam doktor max a prijde mi ze moc nesili. Prvni dva jsou ze soboty a spodni ze dneska. Nevim, nemela by uz byt syta? Nekdo tu psal ze na tom tak nesejde a nekdo zase ze ano. Na prohlidku jsem objednana 24.10. Dekuju 🙂
Nejlepší je si zajít na odběry já jsem měla 5 dni zpoždění tak jsem si udělala test vyšel hezký tak jsem si řekla ze počkám do rána že ráni moč je nejlepší ráno jsem to měla o něco silnější než ten co mas dole tak jsem hned jela nedočkava na polikliniku kde jsem si nechala za 240 udělat test na tehu a ještě ten den jsem volala na výsledky a potvrdili mi to ze je pozitivní a pak jsem se objednala ke gynekoogovi 🙂
Na Gynekologii
Stejně sytou jsem měla asi po 2 týdnech zpoždění 🙂
Já myslím že je to ok, ta první je slabší ale poslední je už pěkná 😉 gratuluji moc 😉 😀
Gratuluji je to tam 🙂
holky, moc Vám děkuji 🙂 já tu totiž už vymýšlím katastrofické scénáře, proč ta mrcha nesílí 🙂
má deset a je to dr. Max 🙂 jsou prý spolehlivé... investovala jsem opravdu i do clearblue, protože už jsem byla na palici z toho, jak jsem ty čárky neustále koumala a porovnávala 😀
taky jsem měla po 5-ti dnech takovou slabou, jako máš ty. Za další týden už byla silná 🙂 a pokud ti to potvrdil i clearblue, tak je to v pohodě 🙂 Moc gratuluji 🙂
@marcela2222 dekuji moc 🙂 ja mam secteno mnoho diskuzi o tom, jak carky nesili a proc... A clovek ma fakt strach... 🙂
@adel122 nejlepší je moc o tom nečíst 🙂 taky to dělám a pak mám taky ze všeho strach .. ale neboj, vše je ok a je vidět, že ta čárka zesiluje 🙂 krásné a klidné těhotenství přeji 🙂
@marcela2222 dekuju 🙂 no ja uz jsem si to zakazala 😀 to si radeji ctu jak se v kterych tydnech co vyviji proto ze o to jsem se nejak nezajimala 😀
@adel122 Jooo, to taky není na škodu 🙂 Taky jsem si to zakázala 🙂 jen se hezky raduj a těš se 🙂 Vše bude v pořádku neměj obavy !!! 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
je to v cajku, neboj se, gratuluji 🙂