4 testy se slabounkým duchem, slabá MS, opět slabý duch

andrejkonellis
10. pro 2014

Ahoj holky, předem se omlouvám za téma furt dokola...ale...mám z toho hlavu jak rohový barák...Normálně netestuji, nešílím, prostě zdravý rozum. Začala jsem kvůli těhu příznakůmtestovat po ovulaci 12dpo až dnes co je 15dpo pokaždé byl na testu slabounký duch, resp. stín. Říkám si, jasně, blbý test to se stává, vyzkoušela jsem tedy 3 značky a furt to samé, slabounký duch, který netmavne. Dnes jsem dostala MS, v termínu, nejprve čitá krev pak hnědý (normálně mívám slabou, takže nevím posoudit jestli je tato slabší nebo ne). Jenom pro mou zvědavost jsem si udělala test, 25-tkový a co myslíte? je tam duch...V březnu jsem měla samovolný potrat, takže zítra budu volat dr. aby to zkontroloval.
Nepředpokládám, že z toho bude mimi, jsem realista, ale je to divný že? Při minulém těhu jsem měla 13dpo v den očekávané MS krásné // 🙂
Máte některá podobné zkušenosti? A jak to dopadlo?

mooncaa
10. pro 2014

@andrejkonellis Mám 2 zkušenosti. Poprvé test sílil i před MS, která byla mnohem silnější než obvykle. A dnes má prcek 4 roky - byl to pravděpodobně potrat dvojčete. Podruhé test nesílil, MS byla mnohem slabší než obvykle a dopadlo to špatně, po pár dnech test bílej, prostě se to neudrželo.
Spěchat k Dr. nemá smysl, takto brzo nic než jen test z krve dělat nemůže, na UZ je ještě brzy.

andrejkonellis
autor
10. pro 2014

Ja vim, ze je brzo, ale docela mne tento stav vydesil 😖 tak uvidime jak to skonci 🙂 dekuji za prispevek

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru