Ahoj holky mám takový problém zapomněla jsem brát prášky myslím antikoncepci 4 dny po sobě a mezi těma 4 dny jsem měla nechráněný styk s přítelem nevím zda mužů byt těhotná, protože od včera jsem začala krvácet ale nepřijde mi to jako MS je to hodně slabé krvácení skoro nic! Tak nevím zda mužů byt těhotná
@tynkakeby to neni MS ! Pri hormonalni antikoncepci neni ms ! Je to jen pokles hormonu ( pri 7 denni pauze) a kdyz si nebrala prasky tak nastal taky pokles hormonu ...
Neznaci to vubec nic o tehotenstvi...
@tynkakeby je to tím, že jsi vynechala pilulky neboli to máš jako kdyby menstruaci. Menstruaci však při antikoncepci nemáš. Jen ti klesly hormony. Pokud bys byla těhotná při antikoncepci tak většinou hormony neklesnou a krvácení nepřijde. Ty však momentálně těhotná nejsi, protože od styku prošla velmi krátká doba. Do další menstruace se chraň i jinak.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Krvacis z vysazeni/vynechani. Jestli jsi otěhotněla to neukazuje, jen jsi ji jedla na nic, do dalai menstruace nejsi nijak chranena.