ahojky holky, s pritelem se snazime o mimi a mam celkem pravidelnou ms 27 dnu, v utery jsem ms nedostala, dnes uz je patek a test neg, tohle se mi jeste nestalo, vic nez dva dny mimo ... nevim jestli jsem treba nemela pozdejsi ovulaci a hormon potrebny k testu se jeste nevytvoril... mate nejakou zkusenost? diik moc!!😉😉
Mě gynekolog říkal, že ovulace začíná zhruba v polovině cyklu,tedy počítá se to od počátku menstruace, tedy zhruba ten dvanáctý den. Počkej a uvidíš, já třeba vím, že jsem měla taky pravidelnou menstruaci buď 31den nebo max 32 a najednou byl den 44 a nic a pak jsem ji dostala.Jestliže byl test negativní ( tedy ovulační ), tak ovulaci nemáš a buď máš těsně před menstruací a přijde, což ovulace není, nebo jsi těhotná, ale fakt nevím. Počkala bych a pokud se nedostaví měsíčky, tak zajít na gyndu.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj, já teda nejsem žádný odborník ale podle mě je na test brzy, mně neukázal nic 10 dní po vynechání, za 14 dní už tam byly dvě čárky, tak to zkus ještě za pár dní a udělej si ho znovu