Holky,jsem přesně 38 dnů od poslední sexu,tt jsem si dělala nekolik(klasické i digitální s neg.výsledkem)mam PRAVIDELNÝ cyklus 28/7
MS 30.5.(7 dnů)
Kvůli neurologickemu vyšetření jsem potrebovala další ms posunout o jeden den Norethisteronem(užívala jsem od ctvrtku-pondeli)v uterky večer MS normálně dorazila tzn.28.6.(7 dnu)
6.7.mě začala bolest leva strana podbrisku-asi vaječník(ostra bolest,opakující se přes den),nafouklé břicho,bolest bederní patere,nahnedly vytok(ten byl jen 1x),toto v mensi mire trvalo až do 17.7.(byly dny,kdy byl klid a pichlo jen 1-2x)od te doby bez bolest.
NICMENE další MS,která měla dorazit 25.7.(popr.včera 26.7.)nedorazila…ani dnes.
Dnes jsem si dělala test,včera taky-negativní.
Logicky mi měla proběhnout už druha ovulace…
Ovulaci jsem nikdy nesledovala.Podle on-line výpočtu měla být ovulace 11.-12.6.(půlka cyklu),sex 19.6.(ale muzu počítat s tím,ze se opozdila a byla prave v den sexu)
Bylo by už teď něco na tt?
Gynekolog čerpá volno bez zástupu.Pokud do pondeli MS nedojde objednam se.
Jenže ja těm výpočtům nerozumim a nevím,jestli to není třeba brzy?co myslite,holky?
@gita2911 Pokud bys mela otehotnet ze sexu 19. 6., test uz by byl 100% pozitivni, takze jestli pak uz sex nebyl, tehotna urcite nejsi. Cyklus muze byt rozhozeny temi leky.
@katule1990 nemela,no snad ano;)zatím pořad nic
Jestli to dobre chapu, sex byl 19.6. a ms pises normalne dorazila 28.6. Takze z ceho bys jako mela byt tehotna?? Ten cyklus kdy jsi mela nechraneny sex uz skoncil, tou ms v cervnu prece. Takze k otehotneni nedoslo a je uplne fuk kdy jsi mela pak v cervenci ovulaci 🤷🏻♀️
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@gita2911 můžeš mít rozhozeny cyklus z Norethistronu a Ovulace vůbec nemusela proběhnout.
Jinak na testu by si už měla dálnici.