34DC test negativní, jaká je pravděpodobnost těhotenství?

karlajasmine
28. zář 2014

Ahoj všem,
Chtěla bych se zeptat, jestli se někomu z vás stalo, že byste měly negativní test a přesto byly těhotné?
Snažíme se 2.měsíc, mívám MS vždy naprosto pravidelně v rozmezí 28-31 dní, dostala jsem to později než 31 jenom 2x v životě, a to pokaždé když jsem kvůli externím faktorům byla extrémně vystresovaná. HA neberu (brala jsem naposledy před 12ti lety, necelý rok, jinak nikdy) A teď jsem 34. den cyklu, ale těhotenský test negativní.. tak to moc nechápu.. je možný být těhotná a mít ještě negativní test?
Bolí mě kostrč a dneska mě začaly bolet prsa, ale tyto příznaky mívám i před MS, takže fakt nevím.

Samozřejmě, že to, jestli jsem těhotná nebo ne, mi tady nikdo neřekne 🙂, ale spíš by mě zajímalo, jestli jste někdo měl takhle pozdě ještě negativní test a přesto byly těhotné? Nebo jestli těhotná už být nejspíš nemůžu a prostě se mi z nějakého důvodu zpozdila MS?

alenka_p
28. zář 2014

Po termínu MS by těhotenský test měl už spolehlivě ukázat, takže tipuji spíš posunutou ovulaci. Což neznamená, že nemůžeš být těhotná, jen jsi třeba otěhotněla později, a tím pádem test ukáže taky později 🙂 Jsou i výjimky, co mají negativní test hodně dlouho po oplodnění, ale to jsou fakt výjimky.

karlajasmine
autor
28. zář 2014

@alenka_p Diky za odpoved 🙂 To je mozny no.. kdyz nad tim tak premyslim, tak priznaky ovulace jsem mela az nekdy 19. den cyklu.. to by znamenalo, ze MS se ma dostavit az nekdy ted vid? Tak asi jeste pockam par dni a pak testnu znova..

alenka_p
28. zář 2014

@karlajasmine to záleží jak dlouho máš luteální fázi (od ovulace do menstruace), ta bývá dlouhá kolem 10-16 dnů (já mám třeba 13), u každého trochu jinak, ale u jednoho pořád stejně (plus mínus den). Pokud nedorazí, zkus znovu test, třeba už bude něco vidět ;)

karlajasmine
autor
28. zář 2014

@alenka_p Takze kdyz vetsinou mivam ovulaci zhruba 14ty den, a MS zhruba 30ty, to znamena, ze mam lutealni fazi 15-16dni? To by znamenalo, ze kdyz se mi minuly mesic posunula ovulace na 19ty den cyklu (nejspis kvuli stresu okolo svatby..meli jsme svatbu..), tak by mi MS vychazela na dnesek nebo zitrek.. to by potom davalo smysl, ze test neni pozitivni, vid? Tak pockam jeste 2-3 dny a pokud nezacne MS tak zkusim testovat znovu.. Diky za pomoc 🙂, zni to jednoduse, kdyz to takhle vsechno napisu, ale potrebovala jsem pomoct si ujasnit, jak to je 🙂

alenka_p
28. zář 2014

jj, přesně jak píšeš, posune se ovulace, posune se o stejný počet dní i menstruace ;) Před termínem MS test opravdu být pozitivní nemusí (slabá čárka začíná být vidět někdy mezi 10. - 15. DPO, záleží na mnoha faktorech)

dyndula
30. zář 2014

Já mám týden zpoždění, 28 dní je pro mě klasika, minulý měsíc to bylo 31, ale teď už je to dlouho. V podbříšku mě bolí celý týden a stále čekám že to dostanu a ono nic. Dneska jsem si udělala 2 testy a nic, tak počkám do víkendu, zda MS dorazí a nebo ne a objednám se asi k Dr, pokud bude test stále negativní.

zuzka3112
30. zář 2014

já měla test negativní dva týdny po zpoždění...každá to může mít opravdu jinak... ono pár dní po nedostavení se ms opravdu může být testo negativní... 🙂 tak uvidíš karlajasmine 🙂 jestli ti přijde nakonec nebo ne...

karlajasmine
autor
30. zář 2014

@zuzka3112 @dyndula Tak ted mi s 8-dennim zpozdenim dorazila MS.. takze jsem si to proste asi cely posunula tim, ze to moc hrotim a strasne chci otehotnet.. Takze pristi mesic mam v planu zustat uplne v klidu, zkusit na tohle forum chodit min casto a budu to min resit a casem to urcite nekdy klapne 🙂 Akorat me mrzi, ze jsem vyhodila 250Kc za ten digitalni test ClearBlue, kterej byl dneska rano samozrejme negativni... No nic :D Tak priste.. drzim palce holky!

dyndula
30. zář 2014

@karlajasmine Nj, já si tohle řekla hned poté, co jsem 200,- vyhodila jako negativní ráno. Ale stále MS nedošla, ale ona mrcha dojde, je mi to jasné, jen mě zkouší, jak bych reagovala, byt to fakt pozitivní. Alě děloha mě bolí, to cítím.

zuzka3112
30. zář 2014

@karlajasmine tak aspoň že to není třeba mimoděložní...to by se na testu taky nemuselo ukázat... Určitě to příště vyjde, nestresovat se, neřešit to, až to přijde, tak to přijde.. hlavně neblbnout jako moje kamarádka, která tři dny po zpoždění začala dělat testy jak urvaná a tak se na to upnula, až totálně zblbnula 🙂 ale věřím, že zdravý rozum zvítězí a přeji mnoho úspěchů 🙂

dyndula
1. říj 2014

@karlajasmine tak mrška už taky dorazila ☹

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru