3 dny zpoždění, test negativní, možné příznaky. Máte zkušenosti?

krista144
27. bře 2020

Dobrý den holky, snažíme se o mimco. Moje otázka zní dnes 3 den zpoždění, s tím že test je negativní. Co se týče nějakých příznaků, nemůžu říct jestli jsou přímo těhotenske?. Ale bolí mě prsa když si na ně lehce zmacknu, spíš kolem bradavek, a taky jakoby palely. Poboliva mě bříško, spíše takové tazeni. Curat chodím více než obvykle. A navic dneska jsem si dala pomerancovi dzus a bylo dosti kysele. Drive mi to tak neprislo, hazim hu toho ksichtiky jako bych jedla citron. Spise nez otazka zda jsem těhotná. To nikdo neví. Ale jestli jste měla některá nějaké podobné zkušenosti a těhotná jste byla. Nebo priznaky. A kdy udělat další testitk? A nebo není už pozdě když jsem cca 17DPO? A jedna se o zpoždění MS?

jjasmina
27. bře 2020

@krista144 já to měla naopak, pozitivní test už tři dny před ms

boobulee
27. bře 2020

Ja třeba než jsem byla skutečně těhotná, tak jsem každý měsíc měla příznaky, že už jsem si myslela že se to povedlo... A když jsem skutečně otěhotněla tak jsem paradoxně neměla žádný příznak a jeste jsem den před očekávanou MS spinila... Počkala bych jestli MS nedorazi pár dnů, pak znovu test a kdyz bude jen jedna / tak dr. 😉

jaja01k
27. bře 2020

Já to měla úplně stejně jako boobulee. Každý měsíc jasné příznaky těhotenství a nikdy z toho nic nebylo. A když jsem pak otěhotněla, žádné příznaky jsem neměla. Počkala bych pár dní a když to nedostaneš a test bude stále negativní, objednala bych se k lékaři.

nat
27. bře 2020

@krista144 pokud jsi 17 dpo už by musel být test negativní ☹ Já měla v tuto dobu již dálnice,mohla být ovu déle i tak by byl těsto již pozitovni

klaari
27. bře 2020

myslim ze v tuto dobu uz by se test ukazal pozitivni, me takto dvakrat. naopak priznaky tehotenství, na ty myslím že byste jeste měla brzo...

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru