3 dny zpožděná MS, test negativní. Můžu být těhotná?
Ahoj,
chtěla bych se zeptat cyklus mam 25 dni. MS bývá vždycky pravidelna a mela se dostavit 18.8. a pořád nic. Nechraneni styk sem mela 2 dny po předchozí ms ktera byla Od 24.7. do 27.7.. Zkoušela jsem si dělat tt , ale byl negativní. Myslíte , že mužů byt tehotna? A kdy popřípadě mam jít k doktorovi? Předem moc děkuji za rady a názory.
@arnettacek Děkuji za radu. Objednám se k doktorovi a uvidí se. Jen to čekání je dlouhe 🙂
@jana4321 Ahoj, no pokud si těhu tak doktor nic na Utz neuvidí a jistější to budeš mít z krve a budeš vědět na čem si... 😉
A oni mi ten odběr udělají bez žádanky? Tak zkusím tu krev 🙂. A za jak dlouho bývá výsledek?
@jana4321 Ahoj, nikdy jsem to nedělala, ale v odběrnách krve jsem to viděla na dveřích, že krev na zjištění těhotenství dělají i bez žádanky za cca několik stovek. Výsledek by měl být relativně rychlý - snad i ten den odpoledne, případně druhý den. Jestli jsi hodně nejistá, tak je to asi ideální řešení.
jj, test na těhu z krve udělají za poplatek normálně 😉
a jinak vyčkat den dva tři, ono pak většinou ta čárka naskočí, jen holt u někoho to je už před termínem ms a u někoho třeba až týden nebo déle po...
Tak děkuji za rady. Počkám do pondělí a pak se uvidí. I když to čekání je hrozne.
@jana4321 tak pockej a uvidis... To cekani je opravdu hrozne. Tak ti moc drzim palecky aby ti to vyslo.
Dej pak vedet 🙂

No tak sance je tu vzdy. Pokud ti nevysel test radeji se objednej k lekari, nebo si zaplat krevni testy. Z tech budes na 100% vedet zda jsi nebo nejsi tehotna.