Tak jsem trosku vedle z toho všeho....
Mate někdo zkušenost ?
Mam pravidelný cyklus 28.
Minuly mesic jsem to dostala o 4 dny dříve a trvalo jen 3 dny ale úplne slabe... Týden na to test negativni .. Bolest v podbrisku , hlavy.. Nevolnost a bolest zad u ledvin ...
Tento mesic jsem 3 dny pred očekávanou MS zacla mít hnědý vytok ... 1 den silnější a pak uz jen na dva dny spineni ... Dnes jsem 3 den ve spozdeni , MS nikde jen spineni hnědé ...
Mam dělat test? Co by to mohlo byt ? Ze by se vyplnil sen ?🙂
S přítelem mame pravidelný nechráněný styk, protože miminko by jsme si strašne prali ...
Co myslíte ? Mate někdo zkušenost ?
Děkuji všem ...
Dodám ze mam TB 37,2 dnes rano ...
@surri Já jsem tedy v těhotenství nikdy nešpinila, ale je to hodně časté..Pokud máš cyklus pravidelný a není jiný důvod, aby bylo zpoždění (nemoc, nastydnutí, velký stres..) a navíc je BT pořád vysoká, tak je velká šance, že těhotná jsi..😉 Pokud už je zpoždění 3 dny a ovulaci nemáš hodně pozdě, tak test by už měl být jasně pozitivní..Tak držím palce! 🙂
Juuuuuu gratuluji !!! :-* na srdíčko je ještě možna brzo 🙂))
Příští kontrolu uz ho uslyšíš 😉
No ja si dělala 2 testy pred MS a 2 po MS a nic 🙂
Nevyšlo ..... Nebo spis uz tomu nějak nevěřím ... Třeba příště 😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@surri - klidně si test udělej, tím nic nezkazíš 😉 Já jsem taky místo MS měla jen takový divný špinění a byla jsem v tom, hodně štěstí 😉