3 dny špinění a na testu ducháček. Co myslíte?

amalka2981
26. čer 2021

Ahoj holky, už 3. den pouze spinim. Do MS zbývají 4 dny. Ve středu jsem si dělala test a byl tam slaboucky duch. Prikladam foto 🙂 Myslíte, ze by se mohlo jednat o těhu? Trochu mě vyvadi z míry to spineni, 3 dny mi prijde dlouho.. měla jste to některá tak a přitom se nakonec zadařilo? Nebo se spis rozjede MS? Testnout chci zítra, pokud se nerozvedený MS. Děkuji za vaše názory 🙂

lilian2111
26. čer 2021

Mas fotku kdy dojela ta barva?

amalka2981
autor
26. čer 2021

@lilian2111 ano, prikladam

kikisek0058
26. čer 2021

@amalka2981 já teď mám,, problém,, ten že mě cca týden bolí prsa převážně bradavky, zvýšená teplota 36,9-37,2 a na testu duchacci taky a moc moudra též nejsem(MS spíš nemám než mám takže proto sem hlavně jalova) test je vyndan z plastového obalu ve kterém byl

amalka2981
autor
26. čer 2021

@kikisek0058 Ahoj 🙂 takže ted mas mít MS, ale je slabá? Tak ducha na testiku určitě vidím, kdy jsi dělala test?

lilian2111
26. čer 2021

@amalka2981 zkus ještě jinou značku, tyhle testy dělají poslední dobou rády duchy. 🙂

kikisek0058
26. čer 2021

@amalka2981 hele právě že netuším kdy má být MS to je ten problém díky tomu že to mám nepravidelně a testy sem dělala 23,24,25 a 26 za sebou... duch slabší no takže v pondělí volám doktorce a uvidíme co bude... Ještě než půjdu na kontrolu tak asi vyzkouším ten digitální od clearblue nebo si zajistím test z krve u prakticky a budu moudřejší protože takle sem z toho celá jalova...

kikisek0058
26. čer 2021

@lilian2111 mě třeba dělaly falešné duchy clearblue(jeden den duch a druhý den nic pak zase nic a pak zase duch) třeba a mamatest naopak nikdy nic... Teď jsem použila ADIEL Midstream jsou v balení 3ks a stojí do 100,- na pilulka.cz a právě 4dny za sebou mi ten test ukazuje duchy a nevím docela pochybuji že by všechny byly vadne🙈🙄 ale bojím se toho... bolí mě prsa především bradavky a mám i zvýšenou teplotu a divné pocity v podbrisku...

lilian2111
26. čer 2021

@kikisek0058 kolik jsi dpo?

kikisek0058
26. čer 2021

@lilian2111 já tohle právě vůbec nehlidala nemyslela jsem na to že bych chtěla mimčo necháváme tomu volný průběh právě, stim jak sem měla problémy tak sem se spíš smirila stim že prostě se stalo asi to že mi to tělo nechce,, dopřát,, byť mamca a teď je to buď a nebo v pondělí volám doktorce aby mě skoukla a kdyztak eventuálně poradila co a jak hlavně potřebuji jistotu protože dělám namahavou práci

skit
27. čer 2021

@amalka2981 dvě že tří těhotenství měly stejný začátek. Špinění pár dnů a pak slabý pozitivní test😊

lilian2111
27. čer 2021

@kikisek0058 V práci tě musí přeřadit pokud děláš něco, co se v těhotenství nesmí.

kikisek0058
27. čer 2021

@lilian2111 u nás nic lehkého není... Dělám ve skladu z lekama... A naběhám tam za 8h směnu 20-30tis kroku a tahám těžký přepravky z kremama a vyzivama a podobně... Takže bych prostě u doktorky stejně chtěla aby mě napsala že půjdu na rizikový když už.... Když samozřejmě těhotná budu tak bych se po X letech zbytečného snažení dočkala takže bych se o to nenechala připravit ikdyby měly padat trakaře 😁🙈

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru