3 dny před MS a duch, mohu být těhotná?

kraliceks0
25. črc 2021

Ahoj holky, snažíme se o mimi a chtěla jsem se zeptat. Zda dušík něco znamená. Je velmi slabý. Ale je. Určitě to budu ještě testovat. Děkuji za odpovědi

bublinkakocicka
25. črc 2021

Je to pouze ryska kdy mas mit ms

kraliceks0
autor
25. črc 2021

@bublinkakocicka za 3 dny

bublinkakocicka
25. črc 2021

Testovat se ma az vynecha ms a tento ten je negativni je tam carka ale je to ryska.

rebe
25. črc 2021

Znamená to, že se zbytečně týráš, nic víc. Dušík před menstruací může znamenat, že jsi těhotná, může znamenat, že došlo k oplodnění, ale zárodek odejde s menstruací, může znamenat, že moc chceš, ale těhotná nejsi. Ale nic reálného ani prospěšného nezjistíš.

12misulkq
25. črc 2021

@kraliceks0 za mě je to riska.... podle mě tehotna nejspíš nebudeš... udelej si další za tři dnes hnedbudesvedet na čem jsi 🍀✊🏼

izzylka
25. črc 2021

Za mě je to hlavně vadný (špatně provedený) test 🤷🏻‍♀️

12misulkq
25. črc 2021

@12misulkq boze psát neumím ryska

jjasmina
25. črc 2021

@kraliceks0 rozpity test, zkusila bych jiný , jinak já měla taky dvě čárky tři dny před ms, takže vyjít to může, leží to tu vedle mě 🙂

themuffin
25. črc 2021

@kraliceks0 taky mi to přijde spíš jako ryska, test je jaksi rozpitej, možná byl namočený příliš. Každopádně zkus v termínu ms (za ty tři dny) další test. Taky za předpokladu, že ms nedojde 😉

alilali
25. črc 2021

Negativní test.

nikjean
26. črc 2021

Tohle je opravdu pouze ryska, nicméně test jsi asi nechala ponořený moc dlouho, je nějaký rozpitý.

nat
26. črc 2021

@kraliceks0 testovat se ma az po zmeskane MS,tehu muze odejit i s MS.Vlastni zkusenost ,a pokud mate navod u testu,staci se do nej podivat a je to.

nihanin
26. črc 2021

To neni duch ale rozpitej TT zkus další až po vynechání MS

bublinkakocicka
27. črc 2021

@kraliceks0 tak co dnes jak to vypada?

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru