Ahoj, holky,
s přítelem se snažíme o miminko, o
jedno jsme přišli v květnu ve 12tt, nyní se každý měsíc modlím aby nepřišla ta potvora a ač vím, že se to nemá testují už 3 dny před. Vycházely mi pouze slabé, ale viditelné čárky. V den kdy měla přijít menstruace opět slabá čárka. Dnes 3 dny po vynechání jsem si udělala digitální test Clearblue s ukazatelem týdnu od dne oplodnění, vyšel mi pozitivní s týdnem 3+.. ať počítám jak chci vycházelo by to těsně po menstruaci, kdy sice sex byl, ale ovulace dle testu byla až týden na to. Měla bych byt tedy max 2+ 🤔 K doktorovi budu volat zítra a domluvím se s ním na kontrole, nyní budu po předchozích zkušenostech strašný plašan, toto snad neznamená nic špatného, ale máte někdo podobnou zkušenost?
Ale chce to klid a nohy v teple 🙂 jen když jsem třeba doma v posteli tak si moc přeji, abychom to dotáhly do konce 🙂
@jituli84 Jéé, tak gratuluji a držím palce... ☺️ my raději počkali ty 3 měsíce, jak řekl pan doktor, jsem strašný posránek, ale snažím se nenervovat se strachem. Doktor říkal, že aby nevyšlo něco i podruhé, tak je na to malá šance. Snad ví co mluví. 😁 Užívejte těhotenství a přeji mnoho zdravíčka... ☺️ Žádné nervy.... 💋
@lucijeennaa však já se snažím, dvě nepovedená těhu mám za sebou, tak snad do třetice to vyjde 🙂 ted si to pomalu už můžu užívat, první trimestr jsem hrozně trpěla :D
@jituli84 Dvě nepovedené? ☹ Takže mi doktor kecal 😖🙈
@lucijeennaa nemusel kecat, první potrat jsem prodělala, ale to už je dávno, to my bylo dvacet
@lucijeennaa myslím, že měl na mysli po sobě jdoucí 2, držím palce 🤗
@aselluska Děkuji, na první kontrolu mám přijít až za 14 dní. To je teda záhul pro mysl. 🙈 😁
@lucijeennaa Počkej já ted chodím po měsíci to je teprve záhul :D
@jituli84 Hlavně se ale maminko nenervujte. To se jim asi pěkně řekne... 😂
@lucijeennaa je, ale vždycky ten kolotoč tak rychle uteče, nejdříve čekáme na ovu, pak na ms 😀 pak když ta mrcha přijde tak zase až skončí 😀
@aselluska To je taky pravda.. 😄
Držím palce ať se to povede. 🙂
@kikimas Moc děkuji ❤️ Uvidíme za týden, co nám poví pan doktor.
Holky, tak dnes první kontrola 6+4, na UTZ bylo vidět prý i srdíčko (co si ale budeme, já tam neviděla skoro nic 😁) a zatím je vše jak podle tabulek. 🤗 Díky některým diskuzím jsem se bála zda nebudeme mít třeba dvojčátka, na ty bych si úplně nevěřila, ale nakonec je tam jedno a kontrola zase posledního tento měsíc. Mám ohromnou radost i když vím, že stát se stále může cokoli.
@lucijeennaa Strach zustane, o tom víc svoje no. v dubnu potrat, v červnu jsem znovu otěhotněla a před každým ultrazvukem se stejně klepu a kolikrát uvažuji, jak vyjdu z ordinace jestli s uklidnujícím pocitem nebo s pocitem, jaký jsem už tolikrát zažila...
@jituli84 Úplně vím co cítíte, včera se mi tak klepaly ruce, že se doktor ptal zda mi je dobře, říkala jsem že ano, ale že je to prostě jen strach co uvidí a tak.... musíme všechny věřit 🙂 ❤️
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@lucijeennaa Myslím, že je jen možné, že máte vyšší HCG, mě to také nevycházelo asi přesně, ale kdoví, nevim uplně přesně , kdy jsem měla ovulaci.
Taktéž jsem potratila v dubnu, nyní jsem 18tt a bojím se pořád .