2x Postinor v jednom cyklu, můžu být těhotná?

artemiskaa
20. srp 2016

Zdravim 🙂 damy,zeny.... obracim se s dotazem...Probehl u mne nechraneny pohl.styk......druhy den jsem si vzala postinor. Treti den se to stalo znovu...priteli jsem rekla,ze se nemusi hlidat...(vzala jsem si prece Postinor)-vim..blbost. Nicmene jsem letela treti den po tomto druhem pohl.s. do lekarny pro další Postinor....uz je to tyden....co se stala tato akce....dnesnim dnem se mi dostavila menzes ( o tyden driv nez by mela). Vim ze Postinor může rozházet cyklus. Nicméně....muzu i tak zjistit těhotenství. Muzu byt tehotetna ikdyz se dostavila menzes predcasne? Nejake zkusenosti? Dekuji ;)

lv
21. srp 2016

menses je týden po postinoru normální, když máš nechráněný styk, můžeš otěhotnět! pokud nechceš dítě, chraň se předem.

tahejhula
21. srp 2016

Tos jako snedla ctyri Postinory v jednom cyklu? Nebo 2x Escapelle?
Vis vubec, jak strasnou dardu jsi poslala do tela?
Tehotna nejspis nebudes, ale muze se ti klidne stat, ze se z toho bude telo vzpamatovavat pul roku.

artemiskaa
autor
21. srp 2016

@tahejhula jj 4 v jednom cyklu. Predtim jsem volala na gyndu zda vůbec muzu..rekla,ze jo..ae ze si rozhodim cyklus.

lamia
21. srp 2016

@artemiskaa Myslím,ze jistější než se ptát na fóru bude udělat si test,třeba i opakovaně, pokud se tolik bojite. Nicméně těhotenství za daných okolnosti bude hodně nepravděpodobné. Co se poradit na gynde nikoliv o Postinoru,ale o nějaké běžně antikoncepci, nikoliv postkoitalni?

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru