Zdravím všechny,
Začínám čtvrtý měsíc bez ha. Poslední ms byla 8.2. a přišla s týdenním zpožděním. Dnes mám 28 dní zpoždění. Před týdnem jsem byla na kontole u gynekoložky. Na ultrazvuku nic vidět nebylo, tak mě pro kontrolu poslala na krevní testy. Dočetla jsem se, že vidět by něco nejspíše bylo až v 6.týdnu, ale nevím zda je to pravda. Cítím tlak v podbříšku, jako kdybych to měla dostat, 2x jsem měla pocit jako kdybych měla mít zánět močových cest a dnes mi začalo být dost nevolno od žaludku. Testů jsem si dělala více a na většině jsem měla duchy a i těď je vidět stále slabá čárka, ale říkám si, že zpoždění je už celkem velké a už by nejspíš bylo jasné kdybych byla těhotná nebo myslítě, že bych mohla být?
@veronika014 tak tělo je někdy po HA trochu mimo klidně to TT bejt může zkoušela bych dal a nebo zašla na krev HCG poslední foto je pěkná čárka
Na krev jsem šla minulý týden nebo myslíte, že bych měla zajít znovu?
@veronika014 zašla bych znovu a podle toho uvidíte když krev bude negativní tak máte rozházeny cyklus to se taky stává
Ty testy jsou od pohledu vadný, mamatest i slunicko přesně tohle teď dělají. Udělej livsane test, nebo dr Maxe.
To je pravda, s tim jsem pocitala spise, ale je divne, ze i presto je videt druha carka. Myslela jsem, ze ta je viditelna jen pri gravidite
@veronika014 bohužel, mě dělal vyloženě čáry a hcg v krvi - negativní.
@veronika014 A z krve se ukázalo co?
Negativni
@lilian2111 dr max. jsem mela negativni a na nej jsem neslysela dobre recenze, ale kazdy ma samozrejme jinou zkusenost
@veronika014 Tak ale s výsledkem krve to asi sedí. 🙂 nech tělo se vzpamatovat, dej tomu čas.
@veronika014 já po vysazení antikoncepce byla 3x na vyvolávání MS. Když jsem to do 3 měsíců nedostala, dostala jsem pigáro na vyvolání. Trvalo mi skoro rok a půl, než se z toho tělo vzpamatovalo. Takže i rozházený cyklus je klidně možný ... A zdaleka nejsem jediná, ale ono o tomhle se moc nemluví. Asi to není žádoucí informace při předepisování antikoncepce. 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.