Ahoj holky, mám dotaz na sílu čárky // pozitivního testu, čili na vaše zkušenosti, docela jsem nečekala :D mám MS spolehlivou a prakticky vždy dorazí 28dc, no pokoušíme se o mimi a tentokrát už prad dní před ms mi pořád natahuje na zvracení (to mi není podobné) a šimrá mě v podbřišku a na pravém jakoby vaječníku, to jsem prisuzovala pms... No nedalo mi to a udělala jsem test a ejhle dvě čárky :D no ale zdá se mi, že na 28 DC je to až moc výrazná čárka, měly jste tak výraznou čárku už tak brzy? 🙂 vyjela rychle do 30ti sec, žádná čárka po limitu :O
@lachtanice86 dík za reakci, jsem si říkala, všude všichni tahají 28dc takové malé duchy nebo i ještě nic 🙂
Jo měla jsem takovou čárku dokonce 4 dny před MS.😁
Nemám teda cyklus 28 dní, ale v den očekávané menstruace už jsem měla taky takovou čárku, ducha už 5 dní před 😉 gratuluju 🍀🌷
Delala jsem si týden před MS a byla čárka naprosto jasně viditelná ;)
Děkuji za ujištění 😁🍀 chvíli jsem váhala, tak je asi čas se pomalu začít radovat
@mishkati buď ráda, že nemusis lovit duchy ;)
Já osobně cyklus mívala 29 dní a pořádna čárka až 36 den..
@leniczka23 já taky 😂
Normalni carka cca 14dpo. A klidne muzes byt uz i treba 16dpo, pokud byla ovulace trosku driv. Gratuluji.
@mishkati ja mela v den kdy mela prijit ms dalnici☺️ U deuheho byla carka ale slabsi☺️
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@mishkati jo měla