Ahoj holky, ženy, maminky a těhulky....
mám dotaz....mám o 27 dní zpoždenou menstruaci, tt mi ukazovali že těhotná nejsem...dělala jsem 3, s přítelem provozujeme nechráněný ale přerušovaný styk...podobný problém jsem měla už v loni v srpnu akorát s tím rozdílem, že menstruace nedorazila celý měsíc, a v září jo a hned začátkem měsíce...poslední ms mi začala 28.1. 2015 a skončila 1.2.2015....a od té doby nic...k doktorce jdu ve středu ale nevydržela jsem čekat a rozhodla se napsat sem....můžu být tedy těhu i po přeruš. Souloži? + to skoro měsíční zpoždění....a má s tím už někdo zkušenost?...předem děkuji za rady a názory 🙂
Takže to mé zpoždění...dnes 28 dní klidně může byt mimi? 🙂
Uvidim co na to pani doktorka....ale ja neřikám že jsem těhu...jen mě zajímaj názory a zkušenosti...akorát mě štve, že nevim na čem jsem 😀
Ja mam bezne zpozdeni 2-3 tydny a to i kdyz jsme se snazili o mimi, negativni test je podle me spolehluvejsi ukazatel 🙂
Ahoj. Já jsem prakticky ve stejné situaci jako ty. Mám zpoždění 24 dnů a MS nikde. Ovšem na všech testech, co jsem si za tu dobu dělala, byl slaboučký dušík (nikdy nebyl test čistý). Poslední dušík z předešlého dne, mi připadal nejsilnější, ovšem nemohu to považovat za regulérní čárku. Na gyndu jdu 1.4., tak jsem zvědavá. Osobně si myslím, že se spíš bude jednat jak v mém, tak i v tvém případě o hormonální poruchu, i když těžko říct. Lidské tělo je dost nevyzpytatelné 😉
Bud jsi tehotna nebo mas nepravidelnou MS. Jednou mi MS nedorazila nekolik mesicu protoze jsem drzela dietu a telo si asi myslelo ze je valka 😀
Na gyndu jdu zejtra už vidim jak mi řekne źe mám zánět 😀 :-/
třeba to nebude nic vážného
Uvidim ale každopadně děkuju 🙂
není zač a dej vědět, jak jsi dopadla. Držím pěsti, ať vše dopadne tak, jak si přeješ.
Určitě sem písnu 🙂
Cauky, to co pises se běžně stává... Pokud mas negativní test, netrpis výraznou bolesti, krvácením nebo vůbec, Stavem který by,Te nějak tizil tak se to občas stane..
Může to byt cysta, nebo hormonální bouře, anovulacni cyklus, stres, nebo třeba po požití postinoru , po vysazeni HAK, tehotenstvi , po dlouhodobém užívání léků, při dietach, potratech, pred přechodem vlastně porad 😀 se tyhle bláznivé stavy stávají.
Zajdi si na kontrolní utz, pokud nepřijde ani v termínu další MS šla bych na vyvolavacku. Můžeš zkusit i nějakou bylinku 😉
Zitra mam dostat dalsi ms...bezne mam zpozdeni o tyden...kazdopadne zitra jdu na gyndu tak uvidim co mi povi doktorka...ale jinak to neresim jen mi prijde divny a trochu na palici ze jsem to jeste nedostala, jinak mam obcasny krece v podbrisku, chvilkama mi je na zvraceni a mota se mi hlava...tak jsem zvedava co se zitra dozvim 🙂
A jeste bych dodala ze kdyz lezim na brise tam mi to je nepohodlny a neprijemny...nikdy pred tim mi to nevadilo 😀
*tak
@kristinatynus pokud mate carku (u tehotenskeho testu je uplne jedno jak je silna,dulezite je za je tam) tak budete nejspise tehotna. Gratulace 🙂
@sunshine125 kéž bych byla. Jenže na to, že už načínám 4. týden zpoždění, je to opravdu jen duch. Správně už by na testu měla být snad dálnice :-/
@kristinatynus treba mate nizsi hcg nebo to muze byt mimodelozni,zajdete si co nejdrive...
@sunshine125 jsem objednaná na příští týden na středu, tak uvidím, jak dopadnu 😉
No a ja si na materstvi jeste chvilku pockam...to moje zpozdeni zpusobyla mala cysta...dostala jsem vyvolavacku a za dva mesice na kontrolu...celkeme mrzi ze nejsem tehu...ale co se da delat, treba to vyjde priste 🙂
@digi21 držím palečky, ať se cysta ztratí a brzy přijde miminko 🙂
Děkuji 🙂
Jen doufam ze ta cysta nebude mit vliv na otehotneni
....to bych se asi zhroutila...neumim si predstavit zivot bez ditete...mojeho...odnosenyho...porozenyho mnou...
@digi21 neboj se, cysty jsou taky běžnou součástí 😉 doktor ji určité změřil, zkontroloval, a ted uvidis jestli praskne nebo ne, kdyby se zvětšovala všechno se da dneska, odstranit, vylecit , záleží co je to za cystu, kde je ATP kdyby to byla nějaká velká cysta na špatným místě lékař by ti to sdelil 😉 důležité je ze vis na čem jsi...
To jo no 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
mému příteli se tak narodily dokonce 2 děti... jedno má s bejvalou a jedno se mnou 😀 takže ano, i z přerušované soulože občas vzejde dítko 🙂