Zdravím všechny🙂
Byla bych moc vděčná za Vaše názory a zkušenosti!
Ovulace proběhla dle měření bt 18. den cyklu, od té doby teploty stále vzrůstají, což se mi děje samozřejmě normálně, ovšem tentokrát jsem začala špinit 5 dní před termínem ms a opravdu jen lehce, trvalo to ovšem asi 8 dní, po špinění mě začaly bolet bradavky, na což normálně netrpím. Od té doby jsem dělala x testů, zpočátku úplně bílo, poslední dny (cca od 18 do) se na testech začaly objevovat lehké stíny, ale nevím, jestli už to nemám vykoukané. 18. dpo jsem byla na gyn. vyšetření a doktorka mi řekla, že mám vysokou sliznici, těhotenství nepotvrdila, ani nevyvrátila, řekla, že nezbývá, než čekat.
A tak budu vděčná za každé oči navíc a hlavně zkušenosti. 🙂
Přikládám foto dnešního testu (24 dpo, dc 43), fotku jsem musela zatmavit, protože to kamera nezachytila tak ostře a fotku svého grafu bt.
@janahrubaaa graf ti nevyznacil ovulaci tak proc pises ze jsi 18 dpo a mas tam hrozne vykyvy nemeris ve stejnou dobu to je pak spatne a tezko rict kdy ovu byla
Podle pravidel ovulace 18. DC nebyla, řekla bych spíš až kolem 33. DC, jestli vůbec.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Já bych zkusila za dva dny zase, já měla 9.6.taky stín který nešel ani vyfotit a včera už regulérní čárku. Jsem 50.dc a nějaký 15.dpo. U syna jsem měla už potvrzené tehu a po dvou týdnech jsem zkusila schválně test co mi zbyl doma a stejně tam byl duch nikdy ne ta klasická dálnice, což když už jsem měla tehu potvrzené komplet bylo vtipne. Mě u prvního taky řekl doktor ze je vysoká sliznice ze to je před MS i v těhotenství a odebral hcg, spis se divím ze ti Dr. Nevzala krev.... 🤷♀️