20 dní zpoždění, vyšší teplota, jednou duch jinak NEG. testy

petrazz
23. bře 2021

Ahoj, jsme tu nova. Menstruaci mam vzdy pravidelnou posledniho pul roku 32 dni, jeste se mi nestalo ze by neprisla nakonec kdyz nekdy v minulosti mela zpozdeni, ted by teoreticky mohla mit zpozdeni kvuli stresu. mam vsak i zvysenou teplotu, a vcera rano jsme nasla viditelnou slabou carku, po dvoutydennich negativnoch testech, pak dnes vecer dalsi den zase na testu nic, jsem objednala tento patek na gynekologii obavam se cysty nebo mimodelozniho. Jaka je sance ze z toho bude normalni tehotenstvi :( ( teoreticky by mohlo byt z ceho) ale je to cele divne, jinak me nic neboli v brise, vubec zadne zaboleni ani naznak menstruace, ale dost me boli hlava dva tri tydny, nekdy je ot lepsi nekdo horsi mysella jsem ze to viroza. ale mam ted hodne stresu staram se o umirajici kocku a kazdym dnem se rozhoduji jestli ji uz nenechat odejit :(

klokanka31
23. bře 2021

@petrazz U mimoděložního bys měla normální pozitivní test. Tohle buď biochemický nebo třeba jen vadný test...

petrazz
autor
23. bře 2021

to bych si taky mysela, ze tam neco bylo a pustilo se to, kdyby se dostavila menstruace, ktera stale nikde

klokanka31
23. bře 2021

@petrazz Já po potratu krvácela až asi týden po zmizení čárky.

petrazz
autor
24. bře 2021

tak digitalni test dneska negativni. pozitri jsem objednana na gynekologii tak si reknu o vyvolavacku

meda204
28. bře 2021

@petrazz ahoj, jak jsi dopadla? Řeším neco podobného, ale my prodělali Covid

danvitka
6. dub 2021

@meda204 ahoj, já po Covidu zpoždění jak blázen 🤦‍♀️ měla jsem to mít cca pár dnů před covidem, začala špinit a najednou nic a covid. Teď mám první MS po 3 týdnech covidu.

meda204
6. dub 2021

@danvitka ahoj, já měla slabe pozitivní testy, čárka i sílila, pak nejednou sílit přestala. A teď v neděli jsem začala krvácet

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru