Ahoj, jsme tu nova. Menstruaci mam vzdy pravidelnou posledniho pul roku 32 dni, jeste se mi nestalo ze by neprisla nakonec kdyz nekdy v minulosti mela zpozdeni, ted by teoreticky mohla mit zpozdeni kvuli stresu. mam vsak i zvysenou teplotu, a vcera rano jsme nasla viditelnou slabou carku, po dvoutydennich negativnoch testech, pak dnes vecer dalsi den zase na testu nic, jsem objednala tento patek na gynekologii obavam se cysty nebo mimodelozniho. Jaka je sance ze z toho bude normalni tehotenstvi :( ( teoreticky by mohlo byt z ceho) ale je to cele divne, jinak me nic neboli v brise, vubec zadne zaboleni ani naznak menstruace, ale dost me boli hlava dva tri tydny, nekdy je ot lepsi nekdo horsi mysella jsem ze to viroza. ale mam ted hodne stresu staram se o umirajici kocku a kazdym dnem se rozhoduji jestli ji uz nenechat odejit :(
to bych si taky mysela, ze tam neco bylo a pustilo se to, kdyby se dostavila menstruace, ktera stale nikde
@petrazz Já po potratu krvácela až asi týden po zmizení čárky.
tak digitalni test dneska negativni. pozitri jsem objednana na gynekologii tak si reknu o vyvolavacku
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@petrazz U mimoděložního bys měla normální pozitivní test. Tohle buď biochemický nebo třeba jen vadný test...