20. DC. Duch na testu?

22. kvě 2022

Ahoj. Vím že je brzy ale je možné aby mi 20DC výše duch na testu? Je to test pepino takze si myslim ze je falešný, ale nikdy mi ducha neukázal. Mam bílý výtok a je mi divně hlavne po každém jídle a jsem nafoukla jak v 5mesici . Co myslíte?

jaja01k
22. kvě 2022

Možné to je. Zkus další test za pár dní.

lencaa11
22. kvě 2022

Něco malinko tam je chtělo by to testovat dál

eloana
22. kvě 2022

Mozne to je mela jsem slabou carku 19dc

lenka22u
22. kvě 2022

já na pepino testu jsem měla také ducha, koupila jsem si pak ještě v ten den kazetový kde jsem už měla jasně druhou červenou čárku

anickaaa28
23. kvě 2022

Jasně že to možné je, ja měla prvního ducha 14 dc.Ted jsem 26+2tt.Zkus za dva dny další test třeba jinou značku, držím palce.

eloana
23. kvě 2022

@anickaaa28 a muzu se zeptat,kdy jsi otehotnela? 14dc ( plus minus) vetsinou byva ovulace ne?

anickaaa28
23. kvě 2022

To vůbec netušíme. Mela jsem poslední ms 27.11. A sex byl 3 dc.No a 10.12. Jsem mela prvního ducha.Jenze u nás to bylo cele nějaké jiné.

eloana
23. kvě 2022

@anickaaa28 aha ....tak to jsi mohla otehotnet pri ms

anickaaa28
23. kvě 2022

@eloana No dr rekla ze z minuleho cyklu to rozhodne neni.Byla jsem u ni 8-9 dc nebo mě neustále bolelo bricho a strasne prsa.Odebrala krev na hcg a negativní. No a 14 dc prvni duch.24 dc jsem sla sama na krev a hcg 200 o 8 dni později uz bylo hcg 4000 :D Si říkám že je vše možné a telo neni stroj.Jsem rada ze uz větší polovinu máme za sebou, po ztrátách.

eloana
23. kvě 2022

@anickaaa28 cetla jsem to -fakt zajimave - ja zas 3 tehotenstvi poznala hned temer po oplodneni- proste se mi hrozne brzy zvetsila prsa- fakt hned 10-11 dc- vsichni tvrdi,ze to neni mozne,ze to ovlivni az hcg. no a 19dc -cca 9 den po sexu mi vysel pozitivni test-zadny duch carka byla zretelna -kdy byla ovulace to nevim.... jestli ten den 10 -nebo 9 nebo treba 11dc

eloana
23. kvě 2022

@anickaaa28 ono jsi mohla mit ovulaci treba 6 dc- 3 dny klidne pockaji- a 8-9 tam nic nebylo a ten 14 dc uz ti vysel duch.

anickaaa28
23. kvě 2022

@eloana Jo pravda me taky psaly jak jsem založila to tema na tom jiném webu,ze to není možné a ze je to bude z minuleho cyklu,biochemko, mimodelozni a nebo neprosperujici....strasily me vsim možným a ono je vše v pořádku 🙂Takze ja po téhle zkušenosti, věřím že se stát může cokoliv.

eloana
23. kvě 2022

@anickaaa28 kdybys nebyla na te krvi-tak bych rekla, ze jsi otehotnela pred ms,ale takto to fakt vypada hned po ms...kdyz muze byt ovulace pred ms proc by nemohla byt hned po ms- me ta prsa bolela take okamzite....zadne az po vylucovani hcg

ivetkafek18
25. kvě 2022

Kdyz si to priblizim je to hezka druha carka. Ja mela ovulaci 12dc a uz 8dni do ms jsem mela taky takovou a pak uz jen silila. Gratuluji 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru