Ahoj holky,
už dva týdny mam zpoždění. Docela mě bolí břicho jak před ms, ale pořád nic. Už jsem si dělala několik tt a všechny negativní ☹ Máte některá podobnou zkušenost, že byl tt až po delší době pozitivní?
Moc děkuju za každou odpověď 🙂
yelowangel :Prášky neberu už hodně let, jinak bych měla mít všechno v pořádku. Chci ještě počkat do konce týdne a v pondělí tam budu volat. V prosinci jsem potratila v 6tt, tak bych si moc přála, aby to teď konečně vyšlo.
Já si myslím, že by to mohlo vyjít, akorát mě nebolelo břicho 🙂 Jinak budu držet palce
Po 2 týdnech zpoždění by už bylo něco vidět. Udělej digi test,ten je jistej.
Ahoj holky, potřebovala bych slyšet Váš názor. Mám pravidelný cyklus 32 dní... ted v neděli tj. 6.3. pravděpodobně proběhla ovul. Sex jsme měli dva dny před ovu, v den ovu a dva dny po ovu (včera) přičemž se mi objevil slabý krvavý výtok (jasně červená). Myslíte, že to může být spojeno s úspěchem nebo spíš blížící se MS...Tu mám mít až 17.3. Prosím o Váš názor. Nikdy předtím se mi po ovu ani při sexu krev neobjevila...
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
U mě byl pozitivní hned ale jsou takový holky co mají delší cyklus a objevil se na testu slabý duch až po 14ti dnech. Nebo to může být hormonální nerovnováha ale pokud víš že to nejsou první měsíčky po vysazení prášků (mě je museli 2x vyvolávat) a že máš štítnou žlázu v pořádku tak je dost velká šance že těhotná budeš, Už ses objednávala na gyndu? Tam totiž budeš teprv mít jistotu. A objednávaj tak 14dní - 3 týdny po nedostavení měsíčků aby bylo něco vidět na UTZ.