Ahoj uz asi mesic a pul mame s pritelem srx bez ochrany a pokazde se do me udela (predtim jsme take meli ale hlidal se ) no a uz mi 6 den meska ms.. Vcera jsem si udelala test jedna carka a druha slabounka rikam si , neeto je kravina... udelala jsem dalsi a to same jedna carka a druha slabounka. Prikladam foto.. co vy na to myslite ze se povedlo? (Ve skutecnosti ty carky jdou videt trosku vic i kdyz oddalim od obliceje)
@evoleta Dekuji a doufam nechci se tesit zbytecne 🙂 .. Jinak mam bolesti v podbrisku jako menstruacni bolesti a boli me prsa.. Ms furt neprisla tak doufam a modlim se ... za par dni zkusim znovu test jestli zesilila.. 🙂
Tak držím palce a za dva dny bych zkusila test znovu =)
Dekuju uklidnujete me 🙂 .. Jasne ze skusim. A gratuluju vam at vam ty prdolky delaji jen radost 🙂
Noo já měla tu čárku ještě slabší apodívejme se 🙂 zkus kdyžtak ještě test clearblue,ten je hooodně přesný a navíc žádné čárky,jasné + nebo mínus a navíc Ti to ukáže délku těhotenství 🙂
Pisi za kamaradku zacnu strucne a rychle cely srpen nedostala menstruaci a ted uz je zari ..citi se unavene byva ji nekdy spatne v aute i poboliva hla vcera chytla prujmik tahlo se to do rana do pul4 ..i dopoledne mela lehky a ted je to vpohode snaad jinak delala si 3x test v prvnim testu byla jen jedna carka a v druhem taky a ve tretim carka obevila se slaba carka ktera nebila skoro videt a ta hned zmizla je tedy mozne ze by mohla byt tehotna !?
Gratuluju, já mám dneska taky ducha, dělala jsem zatím jen jeden test, tak doufám, že čárka časem posílí. 🙂
@barenka0026 tak to je jasné,gratuluji🙂
@barenka0026 gratuluji toto je uz jasne 🙂 i na tech prvnich to bylo videt 🙂
Dekuju vam vsem 🙂
@barenka0026 Tak já myslím, že je to celkem jasné už z těch prvních dvou testíků. Potichoučku gratuluji!
Dekuju ,udelala jsem dohromady uz 6 testu a vsude // .. 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Já s takovýmto duchem začínala a teď jsem ve 26.tt 🙂 tak držím pěsti.