Zdravím všechny prosím mám prosbu mám 3 dny zpoždění poslední MS byla 5.2.ovu vím kdy byla poznam ji podle bolesti měli jsme sex tak teď čekám udělala jsem si teď test protože je mi to docela divné že ms má zpoždění.test z tety drogerie 10mlu.vidite na testu něco?zkousela jsem dopoledne mamatest na něm jsem nic nevidela tak už nevím.jedine co mi bolí tak divně to zní ale tlačí mě něco vespodu.nevim jak to říct.ale asi nic na testu zase co? Neukameuj te mě.dekuji
Taky nic nevidím
Vidím slabšího dusika tak hlavně ať sílí 😊
Nevidim vubec nic.
Moooozna neco hodne slabyho se tam rysuje.
Kupte si obyc.testy. Tady ty digitalni jsou na loveni duchu na prd a hlavne se nemaji rozebirat.
Udelejte test za dva dny, carky musi silit.
Na to, ze mate uz zpozdeni, je tam videt totiz fakt hooodne malo.
Já možná něco malilinko vidím ale tyhle plasťaky to bohužel dělají a většinou je falešný kup si obyčejný papírový mamatest
Zrovna tento jsem si delala a byl pozitivni a papirove mam negativní 🤷♀️ takze tezko rict, ktery z nich je lepsi. Ale neco malo tam vidim, uvidite za dva dny.
@ema90 mám zpoždění zkusím zítra ráno z ranní moči mám myslím mamatest a intime proužek ten zeleny.tak zkusím.snad uz to vyjde. Také možná vidím ale asi mám už vidiny.snad tam něco najdu víc na tom ranním testu.ach jo to čekání.dekuji vám
Ten zelený schovej na později ten by neukázal už vůbec nic není tak citlivý 😉
Ja te chapu, cekam úplně stejne 🙈 tak drzim palce at zesili a je všechno v poradku 🥰
Nemusíš čekat do rána, mě vycházely lepší čárky odpoledne/večer než ráno.
@agneska7 aha píšou tam 10mlu teď je to novinkaz tety drogerie
@klokanka31 je lepší prý testovat z ranní moči člověk furt chodí na WC se kontrolovat zda už ta mrcha dorazila pořád sem tam jsou pocity a ono nic fakt je že zpoždění sem tam nějaké už bylo.chtela bCh být v klidu a hezky pockat ale nevím asi to nedám
Tak asi novinka ,,, býval to 25
@agneska7 vidíš že je to 10mlu
Zkusila jsem mamatest a vůbec nesili je slaboucka carecka už nevím na nikde a prsa začali bolet fest.tak nevím co dělat k dr se nedostanu a nechci dělat histerku.
Tam ani zadna carka viditelna neni a mate pravdu, ze u prosperujiciho tehotenstvi by test silil.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
ja bohuzial nic nevidim