Ahoj všem nerada zakládám novou diskuzi protože už jich je tu plno přísahám že pak smažu ale do starych diskuzi mi nejdou nahrát fotky. Takže k tématu vím kdy byla ovu 18.9 MS měla pravidelně přijít už pondělí a stále nic. Dnes test ale odpolední a hodně sem pila, takže asi ovlivněny výsledek ale vidíte neco?
@pavlinar určitě zkusím času dost
Zkus ráno nebo za dva dny ráno. Já měla zpoždění 2dny a následující ráno jsem udělala test a vyšly mi dvě dálnice jak blázen. Příjde mi, že tam nějaký duch je, ale já na duchy nevěřím.. Buď jsi a jsou tam dvě viditelné čárky nebo ne. Zkus to ráno nebo pozítří ráno 🙂 Držím palečky👍
@zikisek tenhle test je dělaný odpoledne a ještě jsem toho dost vypila takže uvidíme. Každopádně na testu by nemělo být ani tohle pokud bych nebyla
@monikavitezslav Také vidím 🙂 a o dvou dálnicích to také není pravda, nedávno jsem taky testovala a vycházely mi teda viditelnějnější čáry a k těm testovacím měli ale taky docela daleko, včera proběhl první UTZ a vše je v pořádku. Jestli mohu poradit osobně mám nejradši digitální test od clearblue, člověk nemusí řešit žádný čárky. 🙂
Vidím ducha - slabounkou druhou čárku. Za pár dní věřím, že bude znatelnější. Měla jsem to na začátku taky takhle (ráno i odpo) a po týdnu už úplně silně - jasné dvě čárky. Trpělivost 🙂
@lucijeennaa tak já vím, že u obou svých dětí testování vždy začalo jen dusikama takže se nedesim. Každopádně meskam ale cejtim se fajn až na ty prsa 😐
Vidím,ráno z ranní moči už bude dle mě krásne vidět čárka
@balogis doufám že ano jen muže asi klepne přísahám že tohle by bylo z jediného sexu za měsíc zrovna v den výročí tak to by bylo něco
@monikavitezslav Ciťte se fajn i nadále, užívejte si to a držím pěstičky. 🤗 Já už týden jen ležím v posteli, absolutně k nepoužití, bolesti podbřišku, prsa a hlavně ale teda hrozné zvracení, ráno mě to probudí, pak mi kručí v břiše, tak se snažím po málu něco sníst, ale vše jde hned ven, čas jídla mám až tak v 5-6 večer nejdříve. Vůbec si neumím představit, že bych už doma nějakého prcka měla... momentálně se pořádně nepostarám ani o sebe a přestávám věřit tomu, že někdo až do porodu nevěděl. 😖
@monikavitezslav Dáreček 😁☺️
Ahojky 🙂 vidim ducha,ale vidim ho takze vykoukaneho ho nemate 🙂 presne takhle vypadal muj prvni test takze urcite bych zkusila bud zitra rano nebo za 2 dny rano a pripojuji se take k tomu clearblue testu je znatelny a opravdu ukaze i ranne tehotenstvi 🙂 me vysel pozitivni uz na 1-2 tyden a presne to sedelo a o dva tydny pozdeji mi opravdu ukazal 3 + takze mu verim 🙂 drzim palecky a i vase situace je mozna :D ja si prcka privezla ze svatebni cesty a taky jsem neverila ze to tak rychle mohlo probehnout :D kdyz jsem to doma oznamila manzel mi rekl vzdyt jsme to zkouseli teprve 3x a ono se zadarilo :D urcite to bude v poradku 🙂
@barcachejn no my právě už dva roky nic. A tak jsme si mysleli, že je někde problem takže neřešily. Spali bez ochrany kompletně a na výročí jsme si to fakt užily a teď tohle. Ale žádný příznaky je mi báječně. Naprosto skvěle snad vše bude dobré
Za pozitivní test bych to neprohlásila, ale něco tam je. Držím palce, ať sílí 🙂
@jaja01k uvidíme za dva dny nebo zítra ráno ale hcg snad roste ob dva dny tak uvidíme. Každopádně MS meska
Tak co? Zkoušela si dnes test? 🙃
@balogis ahoj zkoušela ale nejde mi vložit fotka ale test sílí
@monikavitezslav Tak super 🙂)) tak se zrejme zadarilo 🙂 drzim palecky at je vse v poradku 🙂
@barcachejn děkuji vypadá to že ano tak snad bude vše v pořádku a chlap z toho nedostane mrtvici 😄
@monikavitezslav Mozna to pro nej bude sok na zacatku :D ale myslim si ze bude rad 🙂 vzdyt tohle je dar 🙂
@barcachejn no snad ano, neuvažuji nad jinými možnostmi sama se tesim
@monikavitezslav gratuluji, krásné 2čárky 🙂 takové sem měla taky, teď sem 37tt 🙂 přeji ať je vše v pořádku 🙂
@monikavitezslav Paráda, gratuluji 🙂
@hanulinka77 děkuji moc ještě tomu stále nevěřím ale zároveň se strašně těším
Já tam ty duchy vidím. Dělala jsem si po 4 dnech od zpoždění a ke všemu večer,byl tam krásně vidět. Ještě bych počkala pár dní a určitě tam bude.
No tak to je jasný, gratuluji
@monikavitezslav dnes jsem si dělala test jsem na tom terminove stejne a můj vypadá taky takto 😃
@nedockavka hezky gratuluji
Ahojky holky tak dneska dělaný digi ukazuje 1-2. Já blbá sem hodně pila takže i to může být tím. Ale nicméně 6dbi vynecháme MS a ovu podle testu a bolesti byla 18.9 takže není to málo?
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Vidim 👍ale zkus za 2 dny..