Dobré odpoledne, maminecky,
Přesto, že jsem zvyklá, že mi MS chodí pokaždé o dva týdny později, než by měla (dorazí vždy přesně v den ovulace, dle aplikace) , ale tentokrát nedorazila ani po dvou týdnech. Test samozřejmě negativní. Ve stresu jsem furt, takže na ten to svádět nechci, ale tentokrát je to už 4 dny po plánované MS, a nikde nic. Test si dělat už nechci, abych nebyla zklamaná. Ale přátelé ! Ta chuť na čokoládu je odzbrojující ! Za ty 4 dny (celkem 18, i s obvyklým 14 ti denním zpožděním ), jsem každý den sežrala jednu ! Někde jsem četla, že se těhu může projevit až v 6tt ! Co myslíte, mám počkat na další termín plánované MS, nebo se se rovnou objednat na gyndu ? Mě tyhle zpoždění bez pozitivního testu už nebaví ...
@zelenaesmolda já dělala právě 14 dní po nechráněném styku. S prvním synem vyšel pozitivně. Teď, když se snažím o druhé, mám mnohem delší zpoždění a první test byl negativní ☹
No bez pozitivního testu bych se na gyndu neobjednávala🙂
@stastnamaminka1410
no tak asi tehotna nejsi tak proc se chces objednavat?
@barmo spíš proto, že už mě to zpoždění fakt sere. Každý měsíc čekat jak debil. Ok, dva týdny zpoždění beru, ale k tomu další 4 dny a furt nic, u mě to zvykem není. Max těch 14 dní, pak se to vždycky dostaví . Když už tak nějakou injekci na vyvolávačku, nebo něco na upravení pravidelného cyklu a ne abych se těšila zbytečně ☹️
@zelenaesmolda no, právě . ASI. Kamarádka měla zpoždění 22 dní, negativní test, a oka si zasla na gyndu a z krve se jí tehu potvrdilo...takže asi proto...neztrácíme naději
@stastnamaminka1410
kamaradka spis udelala pri testovani chybu a proto ji vysel spatny vysledek.
@zelenaesmolda teda nevím, pokud je člověk při smyslech, jak se dá udělat pri testování chyba 😃 není ani první, ani poslední, podle příspěvků, co jsem tady našla, každé tělo je individuální a někdy se to prostě ani za nic na testu neprojeví ani při správném testování ...no nic, budu cekat
@stastnamaminka1410
uplne jednoduse,treba si precist vysledek po limitu.
@zelenaesmolda to jo, ale když to dítě fakt chci, tak ten test hypnotizuju od chvíle, co se na něj vycuram...teda aspoň ja
@stastnamaminka1410
a myslis,ze tomu pomuzes?podle me si timhle od tehotestvni naopak pomahas,psychika dela hodne
Jestli máš 18 dní zpoždění a negativní test, tak těhotná nejsi. Nikam nevolej a raději si dej další čokoládu.
Já nějak nechápu, ten tvůj cyklus 🤔 píšeš, že máš pokaždé 2 týdny zpoždění? Tak to bude spíš normální délka cyklu ne? Řídit se podle apky je uplná blbost 🙈 spíš by to chtělo vědět, jak tvoje tělo funguje, jak dlouhé máš teda cykly, a hlavně kdy je ovulace, protože bez té samozřejmě těhu být nemůže, že? 😊 těhotenství bez pozitivního tt je docela rarita a určitě bych nevěřila, že do té skupiny patřím.
Mmch psychika při snažení o dítě je mrcha a vážně se s tělem dokážou dít divné věci....
Nemas kazdy mesic zpozdeni o 14 dnu, ale mas cyklus dlouhy 42 dnu. Aplikace je ti k hownu, kdyz do ni nezadas delku sve folikularni k lutealni faze. Realne mas tedy zpozdeni 4 dny a test uz by neco ukazal. Tak si ho udelej a neotravuj zbytecne na gynekologii.
Pokud chces dite, mela bys znat svuj cyklus. Pokud ho neznas a nesoulozis 42 dnu v cyklu obden, neotehotnis.
@sudylichozrout no, děkuji za vysvětlení. Na gynde stejně otravovat budu, kvůli preventivce 😃
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@stastnamaminka1410
a proc se chces objednavat na gyndu kdyz jeste nemas ani udelany test?