17 dní zpožděná MS, testy před 2 týdny byly negativní

siima12
31. srp 2015

Ahojky děvčata, 17 dní mám už spoždění. Ještě jeden týden a jdu na další kontrolu na gynekologii. před týdnem mi píchla vyvolávačku ale zatím nic. test jsem si naposled dělala v den očekávané MS pak ob dva dny. Ale negativní 😕. Bojím si udělat další abych nebyla sklamaná. Tak jestli vydržet ještě ten týden? Dočetla jsem se v jedné diskuzi že to třeba zjistili až v 6tt těhu. Nemáte prosím některá zkušenosti? A bolí mě občas celé bříško. Někdy občas píchne na straně nebo pod bříškem, jinak nějaké extra příznaky no nevím. Bradavky tak úplně citlivá nejsou ale bolí mě trochu prsa. Tak nevím co to se mnou je. Poradíte prosím?

no_title
31. srp 2015

a kolik testů sis dělala? Kamarádka měla taky podezření a dělala si 1 - ten byl negativní a druhý den další a byl pozitivní. Zkus si udělat test ráno, to je tam toho hormonu prý nejvíc 🙂

dzogobela
31. srp 2015

@siima12 mne doktorka rikala,ze vyvolavacka zabere do 14 dnu,tak mas jeste tyden 🙂 ale treba me zabrala za 6 dni. Myslim,ze testem nic nezkazis, ja bych si ho asi udelala 🙂 i kdyz ja po te injekci uz nejak nepocitala s tehotenstvim,doktorka nerikala,ze by to vypadalo na mimi,tak jsem jen cekala, az to prijde 🙂

siima12
autor
31. srp 2015

@dzogobela Doktorka mi i říkala kdybych náhodou byla těhu. tak ta vyvolávačka vůbec nevadí tomu plodu. Tak uvidíme jestli dorazí za ten týden nebo ne ☺

siima12
autor
31. srp 2015

@no_title No 3 balení jsem spotřebovala a dělala jsem si clear-blue ale taky negativní 😟 na ultrazvuku nic nenašla.

timonek
1. zář 2015

Já jsem 11 dní bez ms, testy negativní, jen od soboty nepatrně špiním. Kamarádky mě vystresovaly, aby to nebyl mimoděložní těhu, tak budu v pátek volat k doktorce. Tak jsem zvědavá jak to dopadne u Vás.

lucykal
1. zář 2015

@timonek já myslím, že i u mimod. je test pozitivní protože HCG se také vyplavuje.

timonek
1. zář 2015

@lucykal Díky, já taky doufám, že to bude něco jiného, ale je to každopádně podezřelé.

dzogobela
1. zář 2015

Já mám spoždění 9 dní, ale vzhledem k tomu, že už minule se MS nedostavila, tak jsem naklusala k doktorce už dneska. Dostala jsem vyvolávačku a doporučení na Inofolic. Tak snad mi to pomůže srovnat cyklus...

timonek
1. zář 2015

O Inofolicu mi doktorka říkala při pravidelné kontrole, já jsem začala užívat Gynex, o kterém jsem slyšela jen pozitivní zprávy a to právě kvůli nastartování ms, tak uvidíme.

keeshka
1. zář 2015

Agolutin má zábrat do 14ti dnů a v případě těhotenství opravdu nevadí, naopak ho podpoří. Běžně se stává, že někdy menstruace nedorazí, nic to nemusí znamenat a ve většině případů zabere agolutin. Avšak může se stát, že to není těhotenství a i tak se po agolutinu ms nedostaví. To byl můj případ po delší dobu. Prostě ženské tělo je jedno velké tajemství 🙂 .
Jinak, v 5tt je na ultrazvuku těhotenství vidět jako opravdu miniaturní tečka, sama bych jí nenašla, kdyby mi jí neukázal doktor 🙂 , takže takto brzo se na ultrazvuku vidí opravdu špatně.
Jojo, i při mimoděložním se vyplavuje HCG, takže by po určité době měl být pozitivní test. Ale kolikrát jsem četla, kdy žena byla těhotná a test nic, prostě každá jsme jiná 🙂 .

Tak ať vám to dopadne, jak si přejete. Pokud ne, jít prostě dál a ono to příjde 🙂

siima12
autor
1. zář 2015

@keeshka No tak dneska trošku špiním 😩 tak uvidíme jestli se to rozjede nebo ne.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru