16 DPO Má někdo podobnou zkušenost ?

macikmaja
11. lis 2023

Krásné ráno slečny.
Zajímá mě jestli to má někdo podobné protože já jsem bezradná.
Ovulaci si nehlídám ale podle kalendáře proběhla 26.10.2023 deset dní po ovulaci že mě vyšel jakoby hlen s nitkami krve pak už jen dva dny růžové stopy na toaletním papíře po utření převážně jen ráno.na intimce nic..teď jsou to tři dny co my mešká ms včera Pepino krásná čárka ale dnes Dr max opravdu pidi duch setkal se s tím někdo ?moc děkuji ❤️❤️❤️

lencaa11
11. lis 2023

@macikmaja máte foto ?

macikmaja
autor
11. lis 2023

@lencaa11 bohužel námam u sebe jsem v práci.
Ale ten z rána bych ani nedokázala vyfotit jak je slabý

lencaa11
11. lis 2023

@macikmaja dr max má málo barviva vyzkoušej te dneska znova jednou značkou test a uvidite

draha23
12. lis 2023

Prosím pěkně přidám se k vám, potřebuju poradit, myslíte že je to falešné?

chlapecektehu
12. lis 2023

@draha23 nevypadá to že by to mělo být falešný ale pokud jsi nejsi jistá, tak to vyzkoušej zítra ráno 🍀

draha23
12. lis 2023

@chlapecektehu díky zítra koupím jiný test a uvidím, ale myslím, že by to mělo být dnes cca 15DPO a to je hodně slabá čárka.

chlapecektehu
12. lis 2023

@draha23 a víš kdy jsi měla zhruba ovulaci? Testuješ se ? Nebo měříš bazální teploty? Pokud to máš podle aplikace tak to je hodně nepřesný 😏

draha23
12. lis 2023

@chlapecektehu já to popletla, myslela jsem 15 dní po sexu. Ale řekla bych, že test bude vadný je to divné a čárka není všude stejná... A hlavně asi 5 minut po udelani testu tam nic nebylo až tak hodinku po jsem se koukla a toto... 🤷

lencaa11
13. lis 2023

@draha23 po hodině už je vysledek na prd

chlapecektehu
13. lis 2023

@draha23 tak to nevím tím pádem ale asi to nebude čárka jako taková ale raději si udělej pro klid duše ještě jeden ať víš na čem jsi

draha23
14. lis 2023

@chlapecektehu tak jsem udělala a negativní...

lencaa11
14. lis 2023

@draha23 tím pádem na tam to testu to byla ryska po limitu

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru