16 dní zpožděná MS, test negativní. Může být těhotná?

dolkini
5. led 2015

Dobrý den Prosím o radu : moje přítelkyně už neměla 16 dni po termínu mesicky ...ale dělala si těhotensky test a byl negativní .. je možne ze je i přes to těhotna ? Děkuji za následne odpovědi

petrolenka
5. led 2015

Já jsem měla těhotenský test negativní.. měsíc po termínu.. a těhotná jsem byla.. 😉 Ale je to už 13let.. Podle mého jsou ty testy už zase trošku lepšejší...🙂 Takže bych ho třeba za týden zopákla.. 🙂

irous
5. led 2015

Dobrý večer,

může a nemusí, těžko říct.. Nejlepší a nejjistější bude návštěva gynekologa.
Když jsme se snažili s manželem o druhé děťátko, tak jsem byla tak natěšená, že jsem menstruaci neměla, test negativní. Doktorka mi pak dávala injekci na vyvolání měsíčků. Ale následující měsíc, když jsem stres hodila za hlavu se to podařilo :o) Nevím, zda se snažíte o potomka nebo ne. Ale pokud ano, držím pěsti 😉 , hlavně užívejte jeden druhého. 🙂

veri0007
5. led 2015

rothodně bych test zopakla, může být těhotná, ale zároveň to může značit i jiný problém, zdravotní. Rozhodně bych přítelkyni poslala k dr. ať těhotná je či ne😉

cbabu
5. led 2015

Ja měla test taky negativní. Každopádně k lékaři!!!

morgaine
5. led 2015

Negativní test..tak to těhotenství moc nevěřím 🤐

zuzka3112
5. led 2015

určitě k lékaři, může a nemusí být... a taky to může být mimoděložní těhotenství... variant je spoustu, tak ať raději jde k lékaři, 16 dní zpoždění není jen tak bezdůvodně dle mně...

mandala
5. led 2015

Taky si myslím, že těhu to není, podle mne by na testu už musela být dálnice i když kdo ví... 😖

nikousek1
6. led 2015

Tak to v mém případě kdy jsem si dělěla 3 rána po sobě těhotenský test, tak se mi ukázalo, že těhotná nejsem a ještě se mi tam ukázala čárka, že je test provedený správně. No dnes jsem v 5. měsíci 🙂

kataol
6. led 2015

já si pamatuju, že jsem si dělala první test a ten byl negativní...a druhý test další den a tam už byla čárka...bylo to tak měsíc min menstruaci, možná šest týdnů, nejsem si jistá...ale menstruace se nemusí dostavit z více důvodů, psychický stres nebo nějaká nemoc...určitě pokud to není těhotenství, měla by si přítelkyně zajít k doktorovi, 14 zpoždění je už hodně..pokud teda dobře počítala 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru