Snažíme se rok a čtvrt.
Jsem dnes 17 dpo zároven 16 a 18 dní po IUI.
Ve středu (15dpo) hcg 32 (šla jsem na krev, protože na mamatestu byl duch), včera ve čtvrtek hcg 42 a v pátek (17DPO)tj dnes hcg 50. Roste,ale velmi pomalu..to značí o bichoemickém, ze? :(
@biedronca podle mě to je spíš nadějny, než biochemický, vždyť bys mohla mít i min. Je to přesně jak říká @lioness34. Hlavně se uklidni co to jde..
@priefi
@maice holky, myslíte? vzdyt to roste strasně pomalu. A vlastně bych měla být ted 5tt, což teda tak nizka hodnota absolutně neodpovída.
Jsem 17dpo. Jediné vysvětlující by bylo, že by se vajíčko uhnízdilo hooodněěě pozdě, než je obvykle.
Ale halvně... ja v den IUI dostala zanet močaku a užívala antibiotika (pro těhotné).
U dcerky me taky rostlo takhle pomalu a pak z niceho nic narostlo uplne skokove a ted kdyz jsem minuly mesic prodelala biochemicke tak hcg nerostlo ale klesalo, dulezity je ze roste 🙂
@keksikova1 tím že mam už po 1 potratu, kde ale hcg kleslo z 1252 na 530, tak jsem ve stresu. Nebudu říkat že ne. Asi rozhodne pondělí, kde mi zase vezmou krev .....
@biedronca já měla 4+1 54 (krvácela jsem, proto krev tak brzo) a 5+1 700, nebylo to teda po IUI, ale přirozeně. A už to má skoro tři roky 🙂. Klid a vydrž 🙂. Mně trvalo po potratu otěhotnět čtyři roky, takže vím, že to není jednoduché. Výše zmíněné bylo další těhotenství po dalších dvou letech snahy.
@biedronca já tě úplně chápu, ale prostě nikdo ti neřekne, že to určitě bude dobrý,protoze to prostě nevíme. Moc držím palce a věřím, že zatím se to výviji dobře. Turecko si užij a snaž se být v klidu, sama víš, že stres nepomáhá. Zvládnete to spolu! ☺️
@biedronca nemáš sanci to ovlivnit. Když odlétate do Turecka což upřímně nechápu když plánujete tehotenstvi a ještě takhle zkraje - osobně bych to nechala na přírodě a inseminaci řešila až po dovolené.... ale teď to Nechej být.... proste res dovolenou a ne tohle nebo se zblaznis. Na nic se neupinej - moc ti přeji aby to vyšlo ale čím víc to budeš řešit tím to bude horší
@priefi My byli rádi ze IUI vubec došlo. Od května se o to poukoužíme, vse směrovalo k IUI a nešlo se k němu ani přiblízit.
Nereagovala jsem na clostyl, ani pak na jeho zdvojenou dávku. Ani na injekce do bricha Menopuru...mam PCOS, a prostě folíky nerostly. A pak jsem dotala konskou dávku Ovaleap hormonů, co se používám pred IVF ke stimulaci. A konenčě byl folík 21mm, než se to vše nadálo bylo už 2.7 a bylo IUI a Ovitrelle, 3.7 ovulace a 4.7 znova IUI. A den první IUi jsem dostala zanět močových cest a uzivala ATB.
Ja si rikala, ze prece nam není dáno, a ani přáno. V den IUI chytnou zanět močaku.
Nech to přírodě, stejně s tím nikdo nic nenadělá, šance je vždycky, dokud hcg stoupá. A s tím, že se ti nechce věřit, že to samé se stane tomu samému člověku 2x, tak může, já už to zažila 3x, obavy jsou ale bojovat a věřit se musí dál.
Asi jo...naděje umírá posledni.Treba to raketové vyroste najddnou pozdeji. TREBA se fakt vajicko zahnizdilo o hodně později, než je obvykle.Zatim se utesuji timto, třeba je naděje.... zat im pořád naivně věřím, ze to samé 2x se mi přece nemůže stát..to ne :(
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@biedronca ještě to není ztracené a je to každé dva až tři dny dvojnásobek.....