13 DPO, že by konečně?

hasara33
4. únor 2019

Ahoj holky, chtěla jsem testovat až po vynechání MS, ale včera mě začaly hodně bolet prsa a celkově jsem se cítí nějak jinak tak jsem se jen chtěla přesvědčit, že si to akorát vsugerovávám 😀 a najednou tohle ...jsem 13 DPO tak snad ne to na dobré cestě, v době snažení byl manžel nechlazený tak snad to nebude mít vliv 🙄

nita1984
4. únor 2019

Vypadá to dobře, držím palce ať to takhle jde i dál. Nachlazení u manžela určitě vliv nemá, neboj, Bude to v pořádku

hasara33
autor
4. únor 2019

@nita1984 děkuji moc 🙂 po roce a něco snažení se špatným spermiogramem to snad už vyšlo

leniczka23
4. únor 2019

Ses jasna😊 Gratuluju..at je vse jak ma..

katule1990
4. únor 2019

Gratuluju ❤! Můžu se zeptat, jak moc špatný spermiogram manžel má? Máme taky špatný spermiogram, snažíme se už přes rok a půl a pořád nic. Proto mě zajímá s jak špatným spermiogramem to může dopadnout, aby mi to dodalo příp. naději 🙂.

hasara33
autor
4. únor 2019

@leniczka23 díky moc, pořád tomu nějak nemůžu uvěřit 😀 snad bude vše ok

hasara33
autor
4. únor 2019

@katule1990 děkuji moc 🙂 hele má špatnou pohyblivost tedy jen 4% progresivní pohyb jinak množství i morfologii ok 🙂 v prosinci jsme nasadili vitamíny a vypadá to, že zabraly 😀

katule1990
4. únor 2019

@hasara33 Tak to je super, že vám to i s horšími výsledky vyšlo 🙂! My máme všechny parametry špatné, ale progresivní pohyb zase až tak ne, ten bývá kolem 27 %. Ale horší už je to s množstvím. Každopádně mám fakt radost, že se může zadařit i s horšími výsledky. Hodně štěstí 🙂!

hasara33
autor
4. únor 2019

@katule1990 a nasadili vám nějakou léčbu? 🙂

katule1990
4. únor 2019

@hasara33 Nenasadili, v CAR jim to je bohužel jedno, chlapa neřeší. Léčbu jsme nasadili sami - Selzink, kotvičník, maca, studené sprchy 🙂. Výsledky se dost zlepšily, ale pořád jsou všechny parametry pod normou, nejvíce množství - máme 8 mil/ml, ale při prvním výsledku byl jen 0,5 mil/ml, takže zlepšení tam je, jen to zatím nedopadlo. Ale pořád doufám a příběhy jako je ten váš mi dávají naději, i když jste asi neměly výsledky tak špatný 🙂.

hasara33
autor
4. únor 2019

@katule1990 to je dobře, tyhle vitamíny jsme nasadili také, ale nám je tedy i doporučili v CAR ....ještě doporučuji upravit životosprávu, to nám taky hodně pomohlo a pak samozřejmě pokud možno vyvarovat se stresu, ten má na kvalitu spermií velký vliv ...jinak přeju hodně štěstí a snad se vám také zadaří 😊😊

psychedelos78
9. únor 2019

@hasara33
Dobrý den,gratuluji ke krásnému testu, též jsem dnes rano testovala, zítra mi má přijít MS a vyšel mi takto, spíš rozpitá barva bych řekla.

hasara33
autor
9. únor 2019

@psychedelos78 ahojky, děkuji 😊 jinak teda já tady vidím opravdu hodně hooooodně slabý stínek, ale ještě šance určitě je .. záleží kdy byla ovulace 😉 moc držím palce a přeji štěstí 😊

psychedelos78
10. únor 2019

ahoj cyklus mam 31 dní poslední Ms byla 10.1 takže ovulace okolo + - 26.1. Dnes 10.2 má dorazit Ms a zatím nic,ještě počkám,bud to vyšlo nebo ne.Jinak též přeji hodně štěstÍ a zdravé miminko

hasara33
autor
10. únor 2019

@psychedelos78 krásné nedělní odpoledne, tak to jsi měla MS stejně jako já akorát je teda měla ovulaci 22.1. ...tak ještě uvidíš, ale přeji aby MS nedorazila 😊😉 dej vědět jak to dopadlo 😉

psychedelos78
10. únor 2019

@hasara33 určitě napíšu 😉

psychedelos78
11. únor 2019

@hasara33 Ahoj tak dnes dorazila mrcha🙄tak snad další cyklus to vyjde.😉

sudylichozrout
11. únor 2019

@psychedelos78 klasika. Testovat se ma PO vynechane menstruaci, nikoliv pred ni. Duvodem je to, ze i u netehotne se pred ms zveda fyziologicka hladina hormonu hCG a citlivy test ji zachyti (viz tvuj duch). Pak se tu akorat siri bludy o falesnacich a nekvalitnich testech. Pritom za tim stoji vase netrpelivost, neznalost a necteni navodu.

psychedelos78
11. únor 2019

@sudylichozrout já tu nešířím nic o nekvalitních testech a podobně.s paní jsme si psaly že máme stejně MS a jaký je rozdíl v testech toť vše, víc za tím nehledejte.Ja vím kdy se dělá TT už jedno dítě mám jen jsem poslala foto jak vyšel mě ve stejném období.mejte se hezky😃

hasara33
autor
11. únor 2019

@psychedelos78 ahoj, tak to mě mrzí nicméně nezoufej, příští cyklus se třeba už zadaří 😊

psychedelos78
12. únor 2019

@hasara33 Ahoj😉 popřípadě napíšu jak pokračuje mé snažení 👍🍼

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru