13 dní zpožděná MS, testy negativní - mám pocit, že lžou

evse
9. bře 2016

Ahojte, dnes je to přesně 13 dní zpoždění MS, tedy 37. den cyklu. Těhotenský test jsem si dělala 7. den vynechání - negativní, pak 10. den vynechání - negativní. Od té doby jsem netestovala. Mám ale prazvláštní pocit, že testy lžou. Prostě mám takový zvláštní, těžko popsatelný pocit...a nebo je to vsugerované ☹

sunnurse
9. bře 2016

Asi tě nepotěším, stalo se mi to samé. Byla jsem přesvědčená, že těhotná jsem. Pak jsem šla i na krev a byla negativní. Musela jsem na vyvolávačku a poté mi byly zjištěny cysty na vaječnících. Neříkám, že to můžeš mít stejně, jen si psychicky MS oddaluješ...

evse
autor
9. bře 2016

Právě, že jsem nad tím také přemýšlela, jenže dle mého názoru si to psychicky (momentálně) nemůžu oddálit, jelikož užívám Utrogestan...to jsem neuvedla...s Utrogestanem jsem měla cyklus pravidelný...

sunnurse
9. bře 2016

@evse Tak to nevím, já brala Utrogestan až v těhotenství. Tak leda zajít na krev. Přála bych ti, aby testy lhaly, ale u mě to tak nebylo.

monikagurthova
9. bře 2016

@evse me se to taky stalo a těhotná jsem nebyla. Dostala jsem vyvolavacku pak začala špinit a přesně jak píse sunnurse, tak jsem měla cystu....

evse
autor
9. bře 2016

Jdu zítra k doktorce...nejsem naivní. Jdu tam s tím, že mi prostě něco dá/píchne na vyvolání cyklu. Jen se prostě nemůžu zbavit těch vtíravých pocitů a myšlenek... ☹

sunnurse
9. bře 2016

@evse Jojo, vtíravé myšlenky jsou mrchy... Pronásledovaly mě rok a půl než jsem konečně hodila za hlavu. A půl roku na to jsem otěhotněla. Držím palce.

monikagurthova
9. bře 2016

@evse vím předně jak se citis, ja tehdy schválně čekala a porad nic a tak jsem uz začala doufat a na UTZ nic v krvi nic....každopádně uvidíš co to rekne doktorka. A zadarit se muže příště 🙂

monikagurthova
9. bře 2016

@sunnurse přesně ja otěhotněla po 3 letech snažení kdy jsem se rozhodla ze budeme bezdetni a pak prask a bylo....

evse
autor
9. bře 2016

Děkuji za zpětné vazby 🙂

salot
10. bře 2016

Jj, psychika toho dokáže hodně.

evse
autor
10. bře 2016

Moje psychika nejspíš dokázala ovlivnit i účinky Utrogestanu...ale jak to udělat, aby na to člověk nemyslel...

monikagurthova
10. bře 2016

@evse Víš, na tohle je strašně těžká odpověď. Psychika je svinstvo a vím sama moc dobře, jak jsem chtěla vraždit, když mi někdo řekl, ať na to nemyslím. Pro mě byla poslední kapka to, když jsem brala hormony a hlídala jsem plodné dny a najednou se ze sexu stala povinnost a pak ke konci už ani žádný sex nebyl, protože manžel nemohl pod tlakem. Tak jsem řekla dost, hormony přestala brát, přestala počítat plodný dny, měřit bazálku, přestala se hlídat a pozorovat a najednou do 2 měsíců to přišlo a nakonec jsem ani já nepoznala, že jsem těhotná, přišlo na to okolí. 🙂

orchideas1
10. bře 2016

A máš už Utrogestan vysazený?

evse
autor
11. bře 2016

To se ptáš mě? 🙂 zatím nad vysazením silně uvažuji. Chtěla bych spíše zkusit přírodní cestu

orchideas1
12. bře 2016

@evse Myslim jestli ho mas vysazeny ted,jelikoz blokuje menstruaci 😉

evse
autor
12. bře 2016

mám ho brát 17.-26. den cyklu

evse
autor
12. bře 2016

zrovna teď ho neberu, jelikož mám 2. dne cyklu

orchideas1
12. bře 2016

@evse Tak to rozlouskne jedine Dr. ale me se to stalo s cystou,tak uvidis

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru