Dobrý den chtěla bych se zeptat 12 den mám zpožděnou menstruaci mám žlutobílý výtok a testy vycházely negativní ale dnes ráno jsem si dělala test a přijde mi ze tam je duch
@misulkajirik zkus za 2 dny a budeš mít jasno😉
@misulkajirik hm něco vidím ale teda tento test vůbec neznám, čárka má být tak daleko od té kontrolní? Vím že to tak má Pepino
@balogis prave ze máma 12 dni zpoždění s ms a dělala sem před 3 dnama test a nic jen jedna čárka a jinak nic dnes ráno jsem dělala tento a vypadá to ze je tam druhá ale slabá duch
Já bych řekla, že něco tam je 🙂 udělej test za 2.dny a uvidíš 🙂 musela jsi tedy otěhotnět v době kdy měla přijít ms 🙂
@petula.bir prave je mi dost divny te před třemi dny test byl úplně čistý a jen s jednou čárkou a teď tohle tak nevím každopádně sem to 12 den nedostala a mám pouze výtok a nic víc
@misulkajirik
Já myslím, že budeš těhotná 🥰
Pokud mas nepravidelne cykly,tak je to jasne.Ja u syna otehotnela v dobe,kdy mela byt ms.Cykly byly v rozmezi 30-40dni.
@katka_nedo prave ze pravidelnou nemám nejdřív sem měla k poslednímu v měsíci pak se to souplo na prvního v měsíci a pak na pátého atd od doby co se narodily děti nemám pravidelnou
@katka_nedo prave ze pravidelnou nemám nejdřív sem měla k poslednímu v měsíci pak se to souplo na prvního v měsíci a pak na pátého atd od doby co se narodily děti nemám pravidelnou
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@misulkajirik máš fotku testu?